Canvas for studenter

Alle emner og kurs på UiO som bruker læringsplattform, er i Canvas fra og med august 2018.

Logg inn i Canvas

Når du skal logge inn, går du til canvas.uio.no. Bruk UiO-brukernavn og passord.

Bruk gjerne nettleseren Chrome eller Safari. Internet Explorer støttes ikke lenger.

Les mer om hvilke nettlesere som støttes

Veiledninger

Tips

• Timeplan: Du får en samlet timeplan for emnene du tar i Mine studier.
  • Beskjeder: Du får samlet oversikt over beskjeder fra emnesider, programsider og Canvas-emner for emnene du tar i Mine studier.
  • Innstillinger for varsler
  • Bare meldt til eksamen? Studenter som tar opp eksamen vil på noen emner kunne få tilgang til Canvasrom for inneværende semester. Eksamensmeldte studenter får tilgang innen fem virkedager etter siste frist for å melde seg til eksamen.

Mobil-app

Vi anbefaler at du bruker canvas.uio.no på laptop eller desktop PC for å følge med i Canvas. Du kan også laste ned appen til din mobiltelefon, som vil gi deg tilgang til emnene dine på farten.

Appen har begrenset funksjonalitet sammenlignet med nettversjonen, men er nyttig for å holde oversikt over varsler og oppdateringer når du ikke har en datamaskin i nærheten.

Hjelp og veiledninger:

Spørsmål om Canvas?

Finn riktig kontaktpunkt for ditt fakultet

Publisert 3. jan. 2018 13:47 - Sist endret 2. sep. 2019 14:18