Canvas for studenter

Alle emner og kurs på UiO som bruker læringsplattform, er i Canvas fra og med august 2018.

Logg inn i Canvas

Når du skal logge inn, går du til canvas.uio.no. Bruk UiO-brukernavn og passord.

Bruk gjerne nettleseren Chrome eller Safari. Internet Explorer støtter ikke alle funksjoner i Canvas. Les mer om hvilke nettlesere som støttes.

Veiledninger

Tips

• Timeplan: Du får en samlet timeplan for emnene du tar i Mine studier.
  • Beskjeder: Du får samlet oversikt over beskjeder fra emnesider, programsider og Canvas-emner for emnene du tar i Mine studier.
  • Innstillinger for varsler

Mobil-app

Vi anbefaler at du bruker canvas.uio.no for å følge med i Canvas. Du kan også laste ned appen til din mobiltelefon, som vil gi deg tilgang til emnene dine på farten.

Appen har begrenset funksjonalitet sammenlignet med nettversjonen, men er nyttig for å holde oversikt over varsler og oppdateringer når du ikke har en datamaskin i nærheten.

Hjelp og veiledninger:

Spørsmål om Canvas?

Finn riktig kontaktpunkt for ditt fakultet

Publisert 3. jan. 2018 13:47 - Sist endret 25. feb. 2019 12:45