Partnerforum

           

Partnerforum er et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo og 19 partnere fra statlig forvaltning. Vi avholder ulike typer arrangementer om temaer som er aktuelle for ansatte i statsforvaltningen.

I fjor bidro 100 innledere fra FoU og offentlig- og privat sektor for 2350 deltakere på våre 24 arrangementer. Seminarprogram for 2019 kommer fortløpende, - om årets to høydepunkter:

Vårkonferansen på BI 6.juni: Styring og ledelse. Langsiktighet i styringen

Høstkonferansen på UiO i oktober: Er byråkratiet for introvert? Hvem er vi til for? Er byråkratiet tilstrekkelig basert på kunnskap og forskning? 

Bli abonnent

Få tilsendt invitasjon til Partnerforums arrangementer.

Kommende arrangementer fra Partnerforum

24 apr.
12:00, Akersgaten 64, aud. Hovedbølet

Et bidrag til mer kunnskapsbasert politikkutvikling?

06 juni
09:00, Handelshøyskolen BI

Styring av statlige virksomheter kjennetegnes ofte med problemstillinger knyttet til lite samarbeid på tvers, for stor grad av detaljstyring, og lite rom for ledelse. Hva kan gjøres for å endre måten man jobber på i dag? 

 

Tidligere arrangementer

Her finner du alle tidligere arrangementer 

Temaer

Åpne arrangementer hos våre partnere

Innspill til Partnerforum

Har du tilbakemeldinger, innspill til arrangementer eller annet? Send oss en e-post. Vi  behandler henvendelsen anonymt.

Arrangementene i Partnerforum er basert på ønsker fra våre partnere og arrangementsdeltakere. Har du forslag til tema for våre arrangementer?

Send inn tema