Partnerforum

       

 

 

Partnerforum er et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo og 21 partnere fra statlig forvaltning. Vi avholder ulike typer arrangementer om temaer som er aktuelle for ansatte i statsforvaltningen.

I fjor bidro over 90 innledere fra FoU og offentlig- og privat sektor for 2100 deltakere på våre 20 arrangementer. Pga koronasituasjonen avholdes høstens arrangementer som webinarer. Noen kommende høydepunkter: Bruk av forskning i forvaltningen.  - Departementenes styring av underliggende etater, september. - Ekspertenes inntog, oktober. - Nye krav til kompetanser, november. Det moderne Tysklands identitet - frukost med Bernt, 16. desember. Program og dato kommer fortløpende.

Bli abonnent

Få tilsendt invitasjon til Partnerforums arrangementer.

Kommende arrangementer fra Partnerforum

20 nov.
09:00, Zoom

Konferansen er flyttet til høsten. Konferansen vil bli avholdt som en serie webinarer ila oktober/november. Meld deg gjerne på, og motta info om datoer direkte på epost.

Hva er «god» forskning sett fra embetsverkets ståsted, og hvordan kan det forenes med forskernes syn på det samme?   

 

Tidligere arrangementer

Her finner du alle tidligere arrangementer 

Temaer

Åpne arrangementer hos våre partnere

Innspill til Partnerforum

Har du tilbakemeldinger, innspill til arrangementer eller annet? Send oss en e-post. Vi  behandler henvendelsen anonymt.

Arrangementene i Partnerforum er basert på ønsker fra våre partnere og arrangementsdeltakere. Har du forslag til tema for våre arrangementer?

Send inn tema