Bli student

Smilende student leser bok på campus, foto.

Studietilbud

Finn et studium som passer med dine interesser. Se oppbygging av studiene, hva du lærer, utvekslingsmuligheter og karriereintervjuer.

Finn ditt studieprogram

Studenter på campus

11 gode grunner til å studere ved UiO

Det finnes mange gode grunner til å velge en utdanning ved Universitetet i Oslo. Her har vi samlet et par av dem til deg som vurderer å bli student hos oss. 

Tre nysgjerrige søkere ser i en studiebrosjyre utendørs på campus Nå blir samfunnsfagene en del av det populære Honours-programmet

For første gang kan du velge samfunnsfag som fordypning på det tverrfaglige Honours-programmet. Studiet er for dem som vil gi litt ekstra – og samtidig få mye igjen for det.

Bilde av studenten som blir intervjuet.– I England kaller de det statsministerskolen

– Nå skjønner jeg at det vi driver med er å få et mer sammensatt bilde av virkeligheten, sier student Martin Sunde Eriksen. Han tar en bachelorgrad som er ny i Norge, men som har lange tradisjoner som prestisjestudium i utlandet.

Student med lue utendørs på campus– Vi trenger mange flere med kunnskap om Øst-Europa 

Fra høsten av kan du studere Øst-Europa-studier som en egen årsenhet ved Universitetet i Oslo. Student Anders Christian Norum håper at en fordypning i Øst-Europa kan lede til jobb i Utenriksdepartementet.

Har du spørsmål?

Følg oss i sosiale medier