Beskjeder

Publisert 24. okt. 2022 14:13

Studiebarometeret er en landsomfattende studentundersøkelse hvor du kan gi UiO viktig informasjon om hvordan du opplever studiekvaliteten på ditt studieprogram. Ved hjelp av dine svar kan du bidra i å gjøre våre studier enda bedre.

Undersøkelsen blir gjennomført av NOKUT på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Nokut sender ut en personlig lenke til undersøkelsen via e-post mandag 24. oktober.

Høy svarprosent er viktig for at vi skal få gode data om ditt studieprogram. Ved å delta kan du vinne flotte premier som gavekort på 5000 kroner, gavekort på 1000 kroner, drikkeflaske, kjølebag og powerbank.

Resultatene for hvert studieprogram offentliggjøres på www.studiebarometeret.no

Publisert 10. okt. 2022 09:20

I dag er Verdendsdagen for psykisk helse. Vi markerer med aktiviteter og foredrag i DJ gjennom hele dagen. For eksempel:

Se fullt program

 

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 21. apr. 2022 14:08

Gjennom universitetsalliansen Circle U. som UiO er med i tilbys det gratis sommerskoler i Paris, Oslo og Berlin innen global helse, demokrati og klima. Søknadsfristen er 29. april 2022 for alle de fem sommerskolene.

Rethinking Global Health

Hvor: Université Paris Cité
Når: 4.–8. juli
Hvem: Ph.d.-studenter og unge forskere.
Kostnad: Gratis
Søknadsfrist: 29. april

...

Publisert 28. nov. 2019 10:23

www.uio.no/si-fra kan du gi oss beskjed om det som er vondt, dumt, plagsomt eller farlig. Er det noe du er glad for, hører vi gjerne om det også.

Vi vil at du skal ha det bra hos oss. Hvis det er noe i læringsmiljøet ditt som bekymrer eller plager deg, si fra!

Publisert 19. nov. 2019 14:00

Fakultetet flytter på seg: Se oversikten over hva som er åpent og når, fra nå og frem til Domus Juridica åpner tidlig i januar.

Se også hvordan campus blir etter flytting.

Tiden frem til åpning av Domus Juridica

Publisert 18. apr. 2016 12:30

Armbåndsur vil ikke lenger være tillatt under skoleeksamen. Grunnen er å unngå at det fuskes ved hjelp av smartklokker.

Les mer om saken

Publisert 5. juni 2012 00:28

Svar på læringsmiljøundersøkelsen og forbedre ditt studiemiljø! Alle programstudenter får denne sendt til sin mail. Ved å svare er du også med i trekningen av fine gavekort.