Siste beskjeder

Publisert 13. des. 2021 10:08

Studieadministrasjonen vil holde stengt for fysisk oppmøte i romjula. Det vil være noe tilstedeværelse på studieinfo@geo.uio.no , men det er mulig vi ikke klarer å svare på alle eposter før i uke 1. Vi takker for et fint semester og ønsker alle en god jul og et godt nyttår!

Publisert 5. okt. 2021 12:19

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale? Hvis du vil ha en luftetur, har vi et tilbud om gågrupper onsdager fremover i vinter for MN-studenter. 

Publisert 1. okt. 2021 14:56

Etter et spesielt år med pandemi ser vi at samhold og felleskap er viktig for studenter og ansatte på UiO. Verdensdagen for psykisk helse er 10.oktober og i den anledning ønsker UiO å markere dagen med en hel uke. Gjennom uken kan du delta på gratis foredrag som er åpne for alle, lokale aktiviteter og "stands" forskjellige steder på campus.

Se arrangementene og les mer om Verdensuken for psykisk helse på UiO

Publisert 29. sep. 2021 14:51

UiO-studenter har blitt invitert på spennendende tokt med Statsraad Lemkuhl i regi av Universitetet i Bergen fra mai til august 2022!

Som en del av FN's havsatsningstiår skal Statsraad Lehmkuhl på en 18 måneders jordomseiling "One Ocean Expedition" fra september 2021 til april 2023 og toktet er en offisiell del av FNs havsatsingstiår. Sammen med norske og internasjonale partnerinstitusjoner skal Statsraad Lehmkuhl brukes som forskningsskip, som læringsarena for studenter og som møteplass fundert på kunnskap fra forskning og utdanning. 

Publisert 7. sep. 2021 12:40

Kjære bachelorstudent,

Går du ditt siste semester (6.semester) på bachelorgraden i geologi og geografi, og vurderer du å dra på utveksling til utlandet eller til UNIS på Svalbard til våren?

Her kommer nyttig informasjon om hvordan søke og dra på utveksling.


Søk om utveksling innen 15. september – hvor vil du dra og hvordan søke?:

Frist for å søke om utveksling til utlandet våren 2022 er onsdag 15. september denne måneden. Vi har et godt utvalg avtaler til universiteter som tilbyr emner innen geofag, som du kan søke på. Våre lokale geofag-avtaler finner du her: https://www.uio.no/studier/utveksling/avtaler/avtaleeiere/mn/geo/?filter.level=bachelor

Ellers anbefaler jeg deg å ta en titt på programsidene for utveksling:

  • Geologi og geografi: ...
Publisert 26. mars 2021 15:40

Kjære bachelorstudenter,

I år har vi fått klimaforsker, Bjørn H. Samset, fra CICERO, til å holde en inspirerende forelesning til dere bachelorstudenter om klimaendringer og klimamysterier. Forelesningen er spesielt rettet mot  studenter på bachelorprogrammet på geofysikk og klima. Men dette temaet er spennende og interessant også for flere av oss. Siden vi har god plass på zoom-arrangementet vårt er alle dere bachelorstudenter hjertelig velkommen til å delta på forelesningen:

Tid: tors 8.april, kl. 14.15 - ca. 15.30

Sted: Zoom, se egen e-post med zoom-lenke sendt til din studente-post

Forelesningen til Bjørn H. Samset vil handle om følgende:

Konsekvensene av klimaendringene stadig tydeligere. Verden blir varmere, og vi vet hva vi må gjøre: Tilpasse oss et endret klima, samtidig som vi fjerner alle menneskeskapte utslipp av drivhusgasser. Men dj...

Publisert 9. nov. 2020 13:37

Kjære bachelorstudenter, 

På grunn av de nye retningslinjene fra byrådet i Oslo kommer studieadministrasjonen på instituttet primært til å være fysisk bemannet tirsdager og torsdager mellom 12 og 15. Utenom disse tidene vil vi i hovedsak arbeide hjemmefra, og treffes gjerne over epost eller zoom. 

 

Vi vil oppfordre alle til å ta kontakt med oss på epost om dere ønsker en samtale. studieinfo@geo.uio.no 

 

Mvh

Marie, Vanja og Kristian

Publisert 25. sep. 2020 12:19

Kjære student,

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling til UNIS (Svalbard)!

Tid: tirsdag 29. september, klokken 1615-1730
Sted: Zoom - registrer deg her: https://uio.zoom.us/meeting/register/u5MscuGgrDkrG9Rix6CjKQmAasLScory26dW

NB: Vi har booket AUD 1 og Mellomrommet i Geologibygget dersom du trenger et sted å sitte med din laptop for å delta på møtet.

HVORFOR?
Å reise på utveksling til UNIS gir deg en spennende opplevelse, et fortrinn, faglige tilskudd, nye nettverk, innsikt og kompetanse, både personlig og når du skal søke jobb.

UiO oppfordrer alle studenter til å reise ut og søke nye, internasjonale erfaringer, noe som hever kvalitete...

Publisert 21. sep. 2020 13:58
UNIS, Svalbard
Studie innen geofag på UNIS, Svalbard

Du kan søke om å studere ved UNIS på Svalbard for vår 2021. Les mer om muligheten her:https://www.mn.uio.no/studier/aktuelt/aktuelle-saker/unis-info-om-utveksling-var-2021.html

Frist for å søke er 15. oktober!

Har du spørsmål om UNIS-opphold på ditt studium, ta kontakt med Vanja Haugland på e-post: studieinfo@geo.uio.no.

Publisert 18. sep. 2020 14:22

Image may contain: Text, Cartoon, Font, Illustration, Community.Velkommen til ‘Karriereuka Minutt for Minutt’ på UiO. I år er arrangementet heldigitalt. 

////

Karriereuka Minutt for Minutt LIVE streaming 21.-23. sept.

Møt mer enn 50 arbeidsgivere fra din egen sofa, kantina, ute i sola eller andre steder du tar med deg din mobile enhet. Sjekk ut sendeskjemaet og les mer om bedriftene her. I tillegg får du nyttige karrieretips og råd fra karriereveiledere, ansatte og alumni. Se innom www.uio.no/studier/karriere/karriereuka