Siste beskjeder

Publisert 21. okt. 2020 08:15

Til deg som er andre- eller femteårsstudent - vi trenger å høre din mening

Studiebarometeret spør andre- og femteårsstudenter over hele landet om de er fornøyd med studieprogrammet sitt. Studiebarometeret gir Universitet i Oslo viktige informasjon om hvordan studentene opplever studiekvaliteten.

I årets undersøkelse blir studentene også spurt om koronasituasjonen, og hvordan det har påvirket studiehverdagen. Det er derfor ekstra viktig at du svarer på undersøkelsen i år.

Undersøkelsen er sendt ut via e-post tirsdag 20. oktober og blir gjennomført av NOKUT på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Du har fått en personlig lenke du må bruke for å svare på spørreskjemaet.

Høy svarprosent er viktig for at vi skal få gode data om ditt studieprogram. Ved å delta kan du vinne et gavekort på opptil...

Publisert 16. okt. 2020 13:30

We are looking for the next international buddy coordinator at MN! The position is vacant from November this year, and will be an exciting opportunity to organise a new and fun way of welcoming exchange students from Europe this January. Apply here: https://www.mn.uio.no/studier/aktuelt/aktuelle-saker/internationalbuddycoordinator2020.html

Publisert 12. okt. 2020 09:12

Tema 2020: Spør mer!

Alle har behov for å bli sett. Det å bli sett gir en følelse av å høre til og være viktig. Tilhørighet er grunnleggende for god psykisk helse. 

MN-fakultet inviterer alle studenter, ph.d.-kandidater og ansatte til å markere Verdensdagen for psykisk helse 2020 med flere små arrangement i uken 12.-15. oktober.

Les mer og se hva som skjer.

 

 

Publisert 4. okt. 2020 10:09

Vil du lære å sette ord på hva du har av kompetanse og få tips om hvordan du kan få deg relevante erfaringer som student? 

Studenter som er i 3. semester i et bachelorprogram inviteres til å delta på karrierekurs med Karrieresenteret vedUiO. Du får du vite hva slags jobber du kan få med utdannelsen din og hvordan du selv kan påvirke dine jobbmuligheter. 

Det settes opp tre like og digitale kurs denne høsten: 19., 21 og 23. oktober. Du velger selv hvilket du ønsker å gå på.

Les mer og meld deg på.

 

 

Publisert 25. sep. 2020 12:19

Kjære student,

Velkommen til informasjonsmøte om utveksling til UNIS (Svalbard)!

Tid: tirsdag 29. september, klokken 1615-1730
Sted: Zoom - registrer deg her: https://uio.zoom.us/meeting/register/u5MscuGgrDkrG9Rix6CjKQmAasLScory26dW

NB: Vi har booket AUD 1 og Mellomrommet i Geologibygget dersom du trenger et sted å sitte med din laptop for å delta på møtet.

HVORFOR?
Å reise på utveksling til UNIS gir deg en spennende opplevelse, et fortrinn, faglige tilskudd, nye nettverk, innsikt og kompetanse, både personlig og når du skal søke jobb.

UiO oppfordrer alle studenter til å reise ut og søke nye, internasjonale erfaringer, noe som hever kvalitete...