Studiestart ved Kjemisk institutt

Velkommen til Kjemisk institutt - Norges eldste og mest tradisjonsrike lærested for kjemi.

Sett av hele uken, f.o.m mandag 15. august t.o.m. fredag 19. august til å bli kjent med oss, fadderne og dine nye medstudenter. 

Gjøremål ved studiestart

Spørsmål? Kontakt studieinfo@kjemi.uio.no

Studiestart ved Kjemi og biokjemi

10. aug. 2022 16:0017:00, Zoom, lenke sendes ut

Er du ny student til høsten, og er nysgjerrig på hva som møter deg? MN-studieinfo arrangerer en spørretime hvor du kan få svar på det du lurer på! Møtet erstatter ikke obligatorisk velkomstmøte på programmet.

Velkommen til infomøte på Kjemisk instiutt! Vi starter fadderuka med å gi deg viktig informasjon om studiet ditt og om det å være UiO-student.

15. aug. 2022 11:3013:00, Kjemiplenen, på sørsiden av kjemibygget

Møt opp på plenen utenfor kjemibygget for å bli kjent med dine medstudenter!

Vi serverer enkel lunsj. 

Frister ved studiestart

1. september:

Fellesarrangementer for alle studenter ved UiO

15. aug. 2022 15:0015:30, Universitetsplassen

Universitetet i Oslo ønsker deg velkommen med en høytidelig markering av studiestart. Det blir taler, gjester og musikk. Seremonien markerer at du endelig er UiO-student!

24. aug. 2022 10:0015:00, Frederikkeplassen

Puss opp sykkelen, fiks favorittbuksa, kjøp en ny stol eller lær mer om hvordan du kan dyrke grønnsaker i vinduskarmen

25. aug. 2022 11:0015:00, Idrettsbygningen

Å bli med i en studentforening kan være det smarteste du gjør ved siden av studiene. På foreningsdagene kan du bli kjent med mylderet av studentforeninger ved UiO.

2. sep. 2022 10:0014:15, Georg Sverdrups hus

Lurer du på hva du kan bruke biblioteket til, hvordan du skal lese effektivt, eller vil du vite mer om hva du kan bruke utdanningen din til? På Klar, ferdig, UiO lærer du om studieteknikk, nyttige tjenester og verktøy du har som UiO-student.

Lurer du på noe?

Har du generelle spørsmål om studier eller studiestart?

Kontakt oss

Finn frem

Kjemisk institutt holder til i Kjemibygningen

Menageriet

Vi er en linjeforening for de som studerer Materialvitenskap for energi- og nanoteknologi, ved UiO. Foreningas formål er å skape et godt og variert studiemiljø hvor alle finner sin plass. Les mer på våre sider.

Proton

Bildet kan inneholde: linje, skala, sirkel, triangel.

Proton er kjemistudentenes sosialforening. Fester, filmfremvisninger, spillkvelder, hytteturer, grilling og liknende arrangementer avholdes jevnlig. Les mer på våre sider.

Kjemisk Fagutvalg

Kjemisk Fagutvalg (KFU) er kontaktorgan mellom studentene og instituttet og velger medlemmer til instituttets styrer og utvalg. Les mer på våre sider.

Studentutvalget ved MN

Bildet kan inneholde: fotball, verden, gjøre, ball, fotball.

MN-fakultetets studentutvalg (MNSU) representerer alle studenter ved fakultetet overfor fakultetsledelsen og administrasjonen, og er studentenes talerør utad. Mer informasjon finner du på våre sider.