Siste beskjeder

Publisert 8. nov. 2022 15:23

Hei andre- og tredjeårsstudenter på MAMI! 

Grafikk som oppfordrer til å gi tilbakemelding til Studiebarometeret

Deres tilbakemeldinger kan bidra til å gjøre MAMI-programmet enda bedre!

Delta ved å scanne QR-koden ovenfor, klikk deg inn på nettsiden eller svar direkte via lenke tilsendt på e-post eller SMS.

Alle tilbakemeldinger er også med i en konkurranse med de andre programmene på MN om å vinne en pizza-kveld for ditt program. Det er premier til bachelorprogrammet og masterprogrammet med høyest svarprosent på MN, i tillegg til en egen klasse for programmer med mer enn 80 respondenter.

Undersøkelsen stenger 21. november (utvidet fra 1...

Publisert 15. sep. 2022 13:30

Det blir et fysisk UNIS-infomøte 19.september kl.16:15-17:30 i Aud.2 på VB: https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/informasjonsmote-unis-var-2023.html  

Møtet blir holdt på engelsk hvis det er behov for det. Søknadsfristen for våremnene på UNIS er 15. oktober. Møtet er åpent for alle uansett hvor i studieløpet sitt de er. 

Publisert 29. aug. 2022 08:44

Det nærmer seg frist for utveksling 15. september og dette semesteret holder fakultetet to møter om utveksling for MN-studenter - et fysisk og et digitalt.

FYSISK MØTE: Fredag 2. september, kl 14:15 i auditorium 2 i Vilhelm Bjerknes. https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/utveksling/mn-informasjonsmote-om-utveksling.html

DIGITALT MØTE: Tirsdag 6. september, kl 14:15, på Zoom. https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/utveksling/mn-digitalt-informasjonsmote-om-utveksling.html

I tillegg så er det mulig for studentene å booke veiledning om utveksling med oss her: ...

Publisert 1. juli 2022 16:41

Stray Dog Productions jobber med å utvikle en dokumentarserie som skal handle om studenter på UiO. Serien skal gi et innblikk i både det sosiale og faglige, og vise studentlivets gleder og utfordringer. Den er i en tidlig fase og er støttet av Norsk filminstitutts idéutvikling. 

De vil gjerne komme i kontakt med studenter som nå går sitt andre semester på Matematikk og som kunne tenkt seg å vise frem sitt liv som student på UiO.

I første omgang er de interessert i å komme i kontakt med studenter som er nysgjerrige på prosjektet, det innebærer ikke at man må være med i serien.

Hvis dette høres interessant ut kan man ta kontakt med Teresia Fant på e-post: teresia.fant@gmail.com eller telefon +47 46300313.

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...