Beskjeder

Publisert 8. nov. 2022 15:25

Hei andre- og tredjeårsstudenter på MAEC! 

Grafikk som oppfordrer til å gi tilbakemelding til Studiebarometeret

Deres tilbakemeldinger kan bidra til å gjøre MAEC-programmet enda bedre!

Delta ved å scanne QR-koden ovenfor, klikk deg inn på nettsiden eller svar direkte via lenke tilsendt på e-post eller SMS.

Alle tilbakemeldinger er også med i en konkurranse med de andre programmene på MN om å vinne en pizza-kveld for ditt program. Det er premier til bachelorprogrammet og masterprogrammet med høyest svarprosent på MN, i tillegg til en egen klasse for programmer med mer enn 80 respondenter.

Undersøkelsen stenger 21. november (utvidet fra 1...

Publisert 15. sep. 2022 13:31

Det blir et fysisk UNIS-infomøte 19. september kl.16:15-17:30 i Aud.2 på VB: https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/informasjonsmote-unis-var-2023.html  

Møtet blir holdt på engelsk hvis det er behov for det. Søknadsfristen for våremnene på UNIS er 15. oktober. Møtet er åpent for alle uansett hvor i studieløpet sitt de er. 

Publisert 29. aug. 2022 08:50

Det nærmer seg frist for utveksling 15. september og dette semesteret holder fakultetet to møter om utveksling for MN-studenter - et fysisk og et digitalt.

FYSISK MØTE: Fredag 2. september, kl 14:15 i auditorium 2 i Vilhelm Bjerknes. https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/utveksling/mn-informasjonsmote-om-utveksling.html

DIGITALT MØTE: Tirsdag 6. september, kl 14:15, på Zoom. https://www.mn.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/studentarrangementer/utveksling/mn-digitalt-informasjonsmote-om-utveksling.html

I tillegg så er det mulig for studentene å booke veiledning om utveksling med oss her: ...

Publisert 1. juli 2022 16:42

Stray Dog Productions jobber med å utvikle en dokumentarserie som skal handle om studenter på UiO. Serien skal gi et innblikk i både det sosiale og faglige, og vise studentlivets gleder og utfordringer. Den er i en tidlig fase og er støttet av Norsk filminstitutts idéutvikling. 

De vil gjerne komme i kontakt med studenter som nå går sitt andre semester på Matematikk og som kunne tenkt seg å vise frem sitt liv som student på UiO.

I første omgang er de interessert i å komme i kontakt med studenter som er nysgjerrige på prosjektet, det innebærer ikke at man må være med i serien.

Hvis dette høres interessant ut kan man ta kontakt med Teresia Fant på e-post: ter...

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 21. apr. 2022 14:08

Gjennom universitetsalliansen Circle U. som UiO er med i tilbys det gratis sommerskoler i Paris, Oslo og Berlin innen global helse, demokrati og klima. Søknadsfristen er 29. april 2022 for alle de fem sommerskolene.

Rethinking Global Health

Hvor: Université Paris Cité
Når: 4.–8. juli
Hvem: Ph.d.-studenter og unge forskere.
Kostnad: Gratis
Søknadsfrist: 29. april

...

Publisert 28. mars 2022 10:44

Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth

Minner om foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth"  onsdag 30. mars kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er er Rebecca Wiborg Seyfarth, som i dag jobber med maskinlæring i Cognite.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

Publisert 3. mars 2022 15:19

Vi inviterer til foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Rebecca Wiborg Seyfarth"  onsdag 16. mars kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er er Rebecca Wiborg Seyfarth, som i dag jobber med maskinlæring i Cognite.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

 

Publisert 23. feb. 2022 12:01

You are all invited to the presentation of the results of the Gender Gap in Science Project by professor Colette Guillopé on Thursday March 3rd 14:00-15:00+ in the Science Library, Foyer of VB building.

The seminar is open to all, researchers, students, administrative staff at all levels.

The presentation is followed by open questions from the audience with moderator.

Publisert 3. feb. 2022 20:53

I morgen fredag 4. februar kl 14.15-15.00  arrangerer UiO et digitalt informasjonsmøte om utvekslings til University of Minnesota. 

Hvis dette høres interessant ut kan du finner mer informasjon på arrangementsiden deres.

Hilsen
Studieadministrasjonen MI 

Bildet kan inneholde: byområde, urbant område, bylandskap, by, flyfotografering.
Foto: University of Minnesota
Publisert 3. feb. 2022 10:57

Hei, 

Den internasjonale sommerskole (ISS) tilbyr i år digitale klasser i perioden 27. juni – 5. august. Et begrenset antall plasser vil tilbys studenter som er påmeldt et bachelor- eller masterprogram ved Universitetet i Oslo.  

Hvis du er UiO-student og er interessert i å bli med i et dynamisk internasjonalt klasserom i sommer, kan du søke på ett av våre 12 digitale emner i sommer. Alle disse er ECTS-akkreditert (5-15 stp), og undervisningen foregår på engelsk på de fleste av emnene. Du må kontakte ditt eget institutt/fakultet for informasjon om innpassing av emnet i ditt studieløp. Studenter som får tilbud om plass ved ISS forventes å fullføre eksamen på slutten av kurset.

I år er det etablert et ISS-emne spesielt for UiO-studenter og studenter bosatt i Norge: Political Data Science Hackathon (ISSSV1337). Dette er et 10 ECTS emne på bachelornivå med klasseromsundervisning. Undervisningen er prosjektorientert og teambasert, og h...

Publisert 5. nov. 2021 10:53

Vi inviterer til foredraget "Hva kan jeg bli, da? Med Øyvind Indrebø"  torsdag 18. november kl .16.15 i Aud. 1 i VB.

Dagens foredragsholder er Øyvind Indrebø, som i dag jobber med maskinlæring i Fremtind Forsikring.

Vi serverer pizza etter foredraget.

Dette er en ypperlig sjanse til å høre erfaringer tidligere studenter har gjort seg både i studietiden og i arbeidslivet. 

Arrangementet krever ikke påmelding.

 

Publisert 23. des. 2020 14:01

Kjære MAEC-studenter,


Etter et spesielt år håper vi dere alle nå får noen gode uker med fri fra studiene og tid til å samle krefter.

Vi ønsker å vite hvordan det går med dere!
Derfor inviterer professor i matematikk, Tom Lindstrøm, professor i økonomi, Kjell Arne Brekke og studiekonsulent Biljana Dragisic til et kort møte i starten av neste semester (30-45 min).

Det har vært krevende tid for både ansatte og studenter.
Ikke minst har det vært en krevende sosial situasjon hvor det har vært tøft å finne og opprettholde gode studievennskap. Mange har funnet gode løsninger, men vi vet også at de fleste ser frem til at situasjonen gradvis blir mer normal igjen.

I og med at et nytt semester snart er i gang, svarer vi gjerne på alle studierelaterte spørsmål dere måtte ha, eller bare slår av en prat om hvordan det går.

Alle spørsmål kan stilles anonymt i forkant av, eller under møtet (lenke sendt på e-post)....

Publisert 18. sep. 2020 16:04

Møt mer enn 50 arbeidsgivere fra din egen sofa, kantina, ute i sola eller andre steder du tar med deg din mobile enhet. Sjekk ut sendeskjemaet og les mer om bedriftene her. I tillegg får du nyttige karrieretips og råd fra karriereveiledere, ansatte og alumni. https://www.uio.no/studier/karriere/karriereuka/