Hva kan du jobbe med?

Agnethe Kristine Hilmersen. Foto

Agnethe Kristine Hilmersen jobber som prosjektkoordinator i organisasjonen LIN. - I jobben min er det avgjørende å kunne utvise flerkulturell forståelse og respekt for ulike livssyn.

Cia Dunstrøm. Foto

Cia Dunstrøm studerte religion og samfunn. For henne er forståelsen for ulike livssyn og verdisett noe av det viktigste hun tok med seg fra studiet. 

Portrettbilde av Magnus Gravem

Magnus Gravem har en master i religion og samfunn og jobber som bærekraftsrådgiver i PwC. Han anbefaler studenter å velge et tema for masteroppgaven som både reflekterer egne interesser og fremtidens behov.

Karrar Al-Amri. Foto

Karrar Al-Amri jobber som minoritetsrådgiver i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Der bruker han sin religions- og kulturforståelse i møte med problemstillinger knyttet til negativ sosial kontroll, tvangsekteskap og æresreleatert vold.

Signhild Stave Samuelsen. Foto

Signhild Stave Samuelsen har ein mastergrad i religion og samfunn, og jobbar som lektor ved Bryne ungdomsskule. Der får ho kombinert sin faglege interesse med engasjement for barn og unges læring.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, øyenbryn, frisyre.

Elise Grimsrud Christensen er formidler på Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret). Mastergraden i religion og samfunn ga henne viktig mangfoldskompetanse som hun bruker daglig i sitt formidlingsarbeid.