Calendar - Delte kalendre

Gjør kalenderen din tilgjengelig for samarbeidspartnere og kolleger, samt se og rediger dine kollegers kalendre.

Gjør din kalender tilgjengelig for andre

Gå til Preferences → Accounts → Exchange → Delegation. Klikk på knappen Edit... for å endre hvem som kan aksessere din konto (dine kalendre og oppgaver). I vinduet som kommer opp, trykker du på Pluss-knappen (+). Skriv inn navnet på hvem du ønsker å gi tilgang til og deretter setter du tilgangsnivået: No Access, Read Only, Read & Create eller Read & Write.

Calendar: Å gi andre tilgang til din kalender

Se andres kalendre

Be vedkommende dele kalenderen med deg. Se ovenfor for hvordan dette gjøres på Mac. Når vedkommende har delt kalenderen, går du til Preferences → Accounts → Exchange → Delegation.

Calendar: Skriv inn personen du vil se kontoen til

Klikk på Pluss-knappen (+), og skriv inn e-postadressen til den du vil se kalenderen til. Her vil du også se hva slags rettigheter du har til vedkommendes konto (her: leserettigheter til kalendre, ingen rettigheter til oppgaver).

For å kontoens (brukerens) kalendre i Calendar, aktiverer du valget Show til venstre i oppføringen.

Calendar med visning av andres kalendre

Du kan skru av visning av andres kalendre i venstre kolonne under Delegates.

Publisert 26. okt. 2016 08:43 - Sist endret 9. nov. 2016 11:11