Bruk UiO Programkiosk med tofaktorautentisering

Når du skal bruke UiO Programkiosk, må du logge inn og bekrefte innloggingen med en app på telefonen (tofaktorautentisering). Hvis du ikke har satt opp tofaktorautentisering for UiO-innlogging, må du gjøre det først.
Se veiledninger for oppsett av tofaktorautentisering.

1. Åpne VMware Horizon-klienten og koble til view.uio.no.

2. En nettleser åpnes, og du blir spurt om hvilken konto du ønsker å logge på med. Skriv inn/velg ditt brukernavn@uio.no.

Velg din konto

3. Skriv inn passordet ditt.

Skriv inn brukernavn og passord

4. Åpne mobiltelefonen din, og skriv inn koden eller tallet fra autentiseringsappen du bruker.

Skriv inn kode

5. Hvis du ønsker å redusere antall ganger du blir spurt om påloggingsinformasjon kan du velge Yes i dette vinduet.

Velg "Stay signed in"

6. Du er nå logget inn, og tjenesten er klar til bruk.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 17. okt. 2022 12:33 - Sist endret 15. mai 2023 10:53