Ukomm brukerveiledning

Ukomm er nettsiden hvor du kan se og administrere dine telefoninnstillinger. Anbefalt nettleser i ukomm er Firefox og Chrome. Internet Explorer kan gi feil.

Hva er en telefonbruker?

• Alle personlige telefoninnstillinger ligger på telefonbruker i ukomm.
  • En telefonbruker kan bare ha ett telefon nummer.
  • En telefonbruker kan være tilsluttet flere telefoner hvis man skal sitte flere steder.

Det finnes to forskjellige telefonbrukere:

• Personlig telefonbruker er registrert på en person (med UiO-brukernavn).
  • Upersonlig telefonbruker er registrert mot en avdeling (med stedkode).

Tjenester i Ukomm

I Ukomm navigerer man ved hjelp av en navigasjonsbar med åtte faner. Klikk på linkene under for å lære mer om de ulike fanene:

På alle sider i Ukomm kan du få hjelp ved å trykke på knapper som ser slik ut :

Administrere annen telefonbruker

De fleste kan bare administrere sin egen telefonbruker i Ukomm. Om du har flere rettigheter kan du bytte telefonbruker. Slik gjør du det:

1. Før musepeker til «Du kontrollerer» øverst til høyre.
  2. Du vil nå se alle telefonbrukere som du kan administrere.
  3. Klikk på den brukeren du vil administrere.
  4. Du vil nå se at telefonbruker i Ukomm er byttet.

Kontakt oss hvis du trenger å administrere flere telefonbrukere.

Publisert 2. feb. 2017 08:31 - Sist endret 16. mai 2018 08:27