Universitetsbiblioteket

Tidligere

Image contains:
Tid og sted: 17. juni 2020 12:1513:00, Direktesending på YouTube

Velkommen til semesterets siste GeoOnsdag. Henrik Svensen fra CEED skal holde foredraget Det viktigste faget. Å skrive lærebok i geografi for videregående skole.

Tid og sted: 2. juni 2020 12:0014:00, HumSams Unntaksbibliotek på Zoom

Nesten i mål med å levere oppgaven, men har spørsmål om referansebruk og referanselister? Hva er egentlig redelig bruk av kilder? Har jeg referert korrekt? Vi hjelper så langt vi kan.

Tid og sted: 28. mai 2020 12:0014:00, HumSams Unntaksbibliotek på Zoom

Image contains: Sky, beach and water
Tid og sted: 27. mai 2020 13:1514:00, Direktesending på YouTube

Welcome to Geo-Wednesday Digital. This month Joe LaCasce, professor at Meteorology and Oceanography (MetOs), will give a talk about the physics of the sea.

Tid og sted: 20. mai 2020 12:0014:00, HumSams Unntaksbibliotek på Zoom

Tid og sted: 12. mai 2020 12:0014:00, HumSams Unntaksbibliotek på Zoom

People watching a film at the cinema
Tid og sted: 7. mai 2020 17:0019:00, Auditorium 1, Georg Sverdrups hus

CANCELLED as a measure to prevent transmission of the corona virus!

Take a break from your exam preparations and relax with a film screening!

Tid og sted: 7. mai 2020 12:0014:00, HumSams Unntaksbibliotek på Zoom

Image contains: Sky, Volcano and smoke
Tid og sted: 29. apr. 2020 12:1513:00, Direktesending på YouTube

This month Valentina Magni, researcher at CEED, will give an overview of what we know about subduction and how we can study it.

Tid og sted: 21. apr. 2020 12:1513:00, Direktesending på YouTube

Vi direktesender bokprat med Dag O. Hessen og Reidar Müller om Hessens nye bok.

Personer som sitter rundt et bord og jobber med skrivearbeid
Tid og sted: 20. apr. 2020 10:0026. juni 2020 14:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Bli med på digital "Shut up & write!" med Akademisk skrivesenter på zoom hver hverdag kl. 10-14. Vi passer tiden for deg slik at du kan bruke tiden mer effektivt enn når du jobber alene. Åpent for alle!

Tid og sted: 8. apr. 2020 10:0012:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Bli med på digital "Shut up & write!" med Akademisk skrivesenter på zoom. Vi passer tiden for deg slik at du kan bruke tiden mer effektivt enn når du jobber alene. Åpent for alle!

Tid og sted: 7. apr. 2020 12:1512:45, Direktesending på Facebook

PopVit fra stua er en serie korte populærvitenskapelige direktesendinger på Facebook. Temaer som kan virke vanskelige å forstå blir her gjort underholdende og forståelige.

Tid og sted: 7. apr. 2020 10:0014:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Tid og sted: 6. apr. 2020 10:0014:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 3. apr. 2020 10:0311:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Som tiltak for å hindre smitte av korona-viruset vil Abels Tårn bli sendt fra eget studio på NRK frem til påske. Det blir derfor ingen sending eller servering på Realfagsbiblioteket i denne perioden.

Tid og sted: 3. apr. 2020 10:0014:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Image may contain: Text, Yellow, Font, Line, Leaf.
Tid og sted: 2. apr. 2020 17:0019:00, The University of Oslo Library, Georg Sverdrups hus

CANCELLED as a measure to prevent transmission of the corona virus!

Tid og sted: 2. apr. 2020 10:0014:00, Zoom: Unntaksbiblioteket - HumSam

Tid og sted: 31. mars 2020 12:1512:45, Direktesending på Facebook

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 27. mars 2020 10:0311:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Bildet kan inneholde: neon, neon skilt, elektronisk skilting, font, vis enhet.
Tid og sted: 20. mars 2020 10:0311:00, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

student som studerer, leser og skriver
Tid og sted: 19. mars 2020 17:0023:59, HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Utsatt inntil videre som tiltak for å hindre smitte av korona-viruset!

Abelprisen
Tid og sted: 18. mars 2020 17:0018:30, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

AVLYST som tiltak for å hindre smitte av korona-viruset! Vi inviterer til After Math med sofaprat om matematikken til vinneren av årets Abelpris og samtale om de nye læreplanene i matematikk!

buddhistisk tekst, stoff, portrett av Jens Braarvig
Tid og sted: 18. mars 2020 15:1516:00, Scene HumSam, 1. etasje HumSam-biblioteket

AVLYST som tiltak for å hindre smitte av korona-viruset. I forbindelse med vår utstilling om buddhistiske tekster fra Asia inviterer vi til foredrag med professor i religionshistorie Jens Braarvig.