Hva kan du jobbe med?

hule, utdannelse, geologi, studier, equinor

Som operasjonsgeolog i Equinor er Myrsini ansvarlig for å knytte havbunnens geologi til ingeniørenes verden. På denne måten er hun med på å sikre trygge operasjoner. 

Helene Birkelund Erlandsen er meteorolog og forsker, og bidrar til en bedre forståelse av klima på Meteorologisk institutt.

Henrik har en master i geofysikk og jobber som risikoanalytiker i shippingselskapet Western Bulk. 

I jobben som hydrolog i Multiconsult er Media Sehatzadeh med på å sikre og regulere demninger både i Norge og i utlandet.

Terje Alsvik Walløe (34) er et kjent ansikt fra TV. Han er en av værmennene på NRK, en frilansjobb han har i tillegg til statsmeteorologstillingen ved Meteorologisk institutt.

Kine Onsum Moseid (23) har sommerjobb ved Meteorologisk institutt på Blindern. Der skal hun gjøre værmeldinga mer treffsikker.

- Climate has been an interest of mine since I was little. Back then I thought of meteorologists as the people who "only" forecast the weather on TV -- the typical stereotype. I soon found out, however, that this was a very exciting field of study with lots of opportunities and activities, says Tobias Wolf (25).