Elektroniske spor fra Nettskjema som ip og personidentifiserende data

Når det er svart Nei på spørsmålet Samler skjemaet inn personopplysninger? vil det ikke lagres personidentifiserende data om respondenten i Nettskjematjenesten.

Et slikt skjema vil ikke lagre IP-adresse, brukernavn, leveringstidspunkt eller annen informasjon om den som svarer. Nettskjemas interne hendelselogg vil heller ikke koble svarhendelsen til innlogging eller svarlevering.

Et anonymt skjema kan ikke inneholde følgende spesialtfelter:

• Person-ID
  • Fullt navn
  • Brukernavn
  • E-postadresse
  • Vedlegg

Skjemaeier er ellers ansvarlig for utformingen av skjemaet, at personvern blir ivaretatt i følge gjeldende lovverk og at nødvendige tiltak er gjort for å sikre anonymitet.

Les mer om anonymitet i Nettskjema her.

Informasjonskapsler

Informasjonskapselen som opprettes i brukerens nettleser ved svaring inneholder ingen referanse til skjema-ID eller navn. Informasjonskapsler brukes ikke under utfylling av skjemaet. Det betyr at deler av svar ikke blir lagret på respondentens maskin. Kapslene inneholder kun en sesjons-ID som er gyldig inntil brukeren logger ut eller lukker nettleseren. Sesjoner på server som ikke blir normalt avsluttet, stoppes automatisk etter et par timer. Nettleserhistorikken vil kunne vise skjemaadresse/ID, ikke innholdet som er levert.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 8. feb. 2018 16:02 - Sist endret 30. jan. 2024 12:40