Andre arrangementer

Kommende 5 dager

Tid og sted: 20. juni 2019 16:30 - 18:30, Eilert Sundts hus, auditorium 1

The Department of Economics invites you to a celebration of the master's students handing in their thesis autumn 2018 or spring 2019.

Flere kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: Fotografi, Street fashion, Rød, Mote, Photography.
Tid og sted: 27. juni 2019 12:00 - 13:30, Frederikkeplassen, Blindern

Har du tenkt til å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

Tid og sted: 4. juli 2019 12:00 - 13:30, Frederikkeplassen, Blindern

Tid og sted: 11. juli 2019 12:00 - 13:30, Frederikkeplassen, Blindern