Jobb og videre studier

Å studere entreprenørskap og innovasjonsledelse forbereder deg på å jobbe i en verden der bedrifter og samfunnet utfordres av en stadig raskere teknologisk utvikling.

I dette masterprogrammet kombinerer du din tekniske eller naturvitenskapelige bakgrunn med ferdigheter innen økonomi og strategi. Denne kombinasjonen er svært relevant i både etablerte virksomheter og i oppstartsbedrifter.

De aller fleste næringer og offentlig tjenester påvirkes av digitalisering, fornybar energi, big data-analyse, kunstig intelligens og bioteknologi. Å studere entreprenørskap og innovasjonsledelse gjør at du kan jobbe på tvers av fagdisipliner og tilpasse deg ustabile og skiftende omgivelser. Du blir attraktiv på jobbmarkedet og bygger kompetanse som trengs i mange år fremover.

Programmet gir deg kunnskap og ferdigheter som åpner opp for flere karriereveier:

  • Jobbe i et selskap som forretningsutvikler, prosjektleder, ledelseskonsulent eller investeringsleder i en rekke kunnskapsbaserte sektorer. Slike sektorer inkluderer blant annet IKT-tjenester, bioteknologi, legemidler og energi.
  • Å starte din egen bedrift eller bli med i en oppstartsbedrift; ikke nødvendigvis rett etter studiene, men kanskje senere i karrieren etter å ha bygd opp relevant kunnskap og nettverk.

Våre tidligere studenter jobber i alt fra store internasjonaler selskaper til vekstselskaper og start-ups.

Karriereintervjuer

Videre studier

Studenter som planlegger en akademiske karriere, kan ta en doktorgrad i innovasjon og entreprenørskap. Les mer om forskerutdanningen: PhD


Fra studier til jobb

Karrieresenteret bistår deg underveis i studietiden med:

  • Kompetansekartlegging og karriereveiledning
  • CV, søknad og jobbintervjuet

Din karriere – fra studier til jobb

Publisert 14. apr. 2020 13:12 - Sist endret 29. sep. 2020 16:13