University of Westminister

Marte tilbrakte et givende semester på Westminster Business School ved University of Westminster i London høsten 2015.

foto: privat

Hvorfor søkte du på utveksling?

Jeg søkte utveksling primært fordi jeg ønsket å bo i utlandet. I tillegg ønsket jeg å tilegne meg kunnskap på fagområder som per dags dato ikke tilbys ved UiO. Valget om å reise på utveksling ble da ganske enkelt.

 

Hvorfor søkte du på Westminster Business School (WBS)?

Jeg søkte WBS som følge av deres etablerte rykte innen HR. Department of Human Resource Management ligger under Westminster Business School og fokuserer på en kombinasjon av akademisk teori og praksis fra industrien. Videre hadde jeg også lyst til å studere i en engelsktalende storby, noe WBS kunne tilby da universitetet ligger i hjertet av London.

 

Hva var det beste med oppholdet?

Det er umulig å nevne kun en ting! Men å få møte nye mennesker fra hele verden, reise, spennende fagområder, pub-kultur og storbylivet er bare noen punkter fra en lang liste.

 

Hva var det verste med oppholdet?

Det var kanskje ikke det verste, men jeg opplevde det noe utfordrende å måtte tilegne meg andre og ganske ulike arbeidsmetoder enn hva jeg er vant til fra UiO. Feks skulle vi på kort tid lære og skrive businessrapporter som inkluderte blant annet realistiske budsjetteringer og tiltak. Likevel var det svært lærerikt og utrolig morsomt når man fikk det til.

 

Vil du anbefale andre OLA-studenter å reise på utveksling?

Jeg vil absolutt anbefale alle OLA-studenter å reise på utveksling. Du lærer utrolig mye, både akademisk og om deg selv! I tillegg er det en god mulighet til å danne nettverk i utlandet som definitivt er en fordel med tanke på det globale arbeidslivet vi står ovenfor.

 

Så, min anbefaling er: søk, dra og opplev hva resten av verden har å tilby!

Publisert 3. mars 2016 09:48 - Sist endret 10. feb. 2017 08:59