Beskjeder

Publisert 9. nov. 2021 09:50

Føler du deg lite motivert til siste innspurt? Eller at nerver og stress hindrer deg i å jobbe effektivt? På dette webinaret kan du lære noen effektive strategier for å redusere stress, booste motivasjonen din og lage en god studiestrategi for den gjenstående tiden frem mot eksamen. 

Webinaret tilbys av SiO, les mer og meld deg på her.

Publisert 14. okt. 2021 13:58

LINK har fått midler til å etablere fakultetsvise tilbud for mestring av studenttilværelsen ved UiO. Til dette søker de studentansatte som skal både lønnes for å utarbeide aktiviteter med dem og utføre aktivitetene sammen med medstudenter på ditt fakultet. 

Se utlysningsteksten for mer utfyllende informasjon.

Publisert 5. okt. 2021 15:40

I anledning Verdensdagen for psykisk helse 10.okt - ønsker UiO å markere dagen med en hel uke!

Tema 2021: Livet under og etter pandemien: Vær oppmerksom. Vær til stede. Følg opp.

Etter et spesielt år med pandemi ser vi at samhold og felleskap er viktig for studenter og ansatte på UiO. Gjennom uken markerer vi UiOs engasjement med gratis foredrag som er åpne for alle, "stands" forskjellige steder på campus og lokale aktiviteter.

Les mer om Verdensuken for psykisk helse på UiO: https://www.uio.no/om/aktuelt/arrangementer/verdensdagen-for-psykisk-helse/

Følg opp deg selv og følg opp hverandre!

 

Publisert 30. sep. 2021 13:54

Peer Support-prosjektet er et frivillig engasjement, og det handler om å mobilisere studenter til å hjelpe studenter, for å skape et varmere og mer inkluderende studentliv.

Publisert 30. sep. 2021 13:04

Gjennom Studentenes tiltakspakke kan du søke om midler til å arrangere aktiviteter med medstudenter! Ta en kikk i idebanken om du trenger inspirasjon!

Om du er interessert må du være rask, midlene du får må brukes innen 31.12.21!

Publisert 27. sep. 2021 10:48

Er du en god formidler? Vil du motivere elever i videregående skole til å ta høyere utdanning? Som studentambassadør møter du potensielle søkere ved videregående skoler over hele landet i vintermånedene. 

Mer informasjon om stillingen. 
Søknadsfrist: 7. oktober

Publisert 3. sep. 2021 12:55

Vurderer du å ta en full master- eller PhD-grad i utlandet? Aker Scholarship er et stipend som gis til studenter ved utvalgte læresteder. Vil du vite mer? Kom på informasjonsmøtet

Publisert 31. aug. 2021 13:59

UV tilbyr veiledning i akademisk skriving til studenter med annet morsmål enn norsk. Tilbudet gjelder høsten 2021 og har oppstart 13. september. 

Søknadsfrist: 5. september. Se UVs nettsider for mer informasjon

Publisert 27. aug. 2021 10:49

Lurer du på om du vil på utveksling? Kunne du tenkt deg å tilbringe et semester i utlandet som en del av studiene dine? 

Da burde du komme på dette informasjonsmøtet! Møtet er lavterskel for alle som er usikre på om de vil reise, eller helt sikre på at utveksling er noe de skal. 

Mer informasjon om arrangementet og Zoom-lenker finner du her

Publisert 23. aug. 2021 09:47

Husk å betale semesteravgiften og registrere deg for semesteret innen fristen 1.9.

Publisert 11. aug. 2021 13:33

Begynner du på bachelor i pedagogikk høsten 2021? Se informasjon om studiestart og semestersiden for emnene PED1001 og UVEXFAC10 for informasjon om faglige og sosiale aktiviteter ved studiestart!

Følg også Fagutvalget i pedagogikk på facebook. Fagutvlaget består av studenter og arrangerer ulike aktiviteter for og med studenter.

Publisert 11. aug. 2021 13:29

Begynte du på studiet i 2020? 

Vi vil gjerne møte deg! Se invitasjon og program til miniseminar for andreårsstudentene 26.august kl.12.15 i auditorium 3, Helga Engs hus.

Seminaret har påmelding,- Vi ønsker først og fremst å møte dere i et fysisk treff, men har mulighet for digital deltakelse. Lenke til zoom blir sendt til de som melder seg på.

Hilsen undervisningsleder Anne Line Wittek og leder for studieadministrasjonen Yngvild Dahl

Vi anbefaler også at du følger Fagutvalget i pedagogikk på facebook. Fagutvlaget består av studenter og arrangerer ulike aktiviteter for og med studenter.

Publisert 10. aug. 2021 10:59

Det du hører ved studiestart om hva du bør gjøre for å få mest mulig ut av studiene er ikke tatt ut av løse lufta. Rådene er underbygget av pedagogisk forskning.

Publisert 10. aug. 2021 10:58

Kanskje du finner svar på dine spørsmål her.

Publisert 24. juni 2021 16:07

Etter lang tid med mye planlegging, har Universitetsstyret ved Universitetet i Oslo (det øverste organet ved universitetet) godkjent opprettelsen av masterprogrammet «Master in Education» ved Institutt for pedagogikk. Det første kullet starter allerede høsten 2022. Les aktueltsaken her.

Publisert 17. aug. 2020 09:10

Husk fristen for betaling og registrering til emner den 1. september.

Publisert 26. juni 2020 10:10

Hvis du har fullført bachelorstudiet i vår lurer du kanskje på hvordan du får vitnemål. Bachelorvitnemålet utstedes av Det utdanningsitenskapelige fakultetet og sendes ut automatisk i agust/september til din semesterregistrerte adresse. (evt januar/februar) Hvis det er mangler i din utdanningsplan kan det føre til at vitnemålet ikke kan gjøres ferdig. Hvis du har spørsmål om vitnemålet, kan du kontakte eksamen@uv.uio.no

Det er mulig å søke om å utsette vitnemålet hvis du vil forbedre karakterer. Fristen er 5.august for fullført i vårsemesteret (5. februar for fullført i høstsemesteret).

Du kan selv bestille karakterutskrift i Studentweb.

NB: Pass på at du har oppdatert din andresse i Studentweb slik at vitnemål og...

Publisert 26. juni 2020 10:09

Når du semesterregistrerer deg godtar du kravet om at du skal sjekke din UiO e-post. Universitetet bruker e-posten til å kommunisere med deg som student og sender ut viktige beskjeder og påminnelser dit.

Du kan legge inn videresending til din private adresse slik at det blir mer praktisk for deg. Mer om UiOs e-postsystem og hvordan du bruker det.

Publisert 12. mai 2016 08:10

Opptak til emner i pedagogikk følger UiOs rangeringsregler:

Det er altså ikke karakterer, men hvordan emnet inngår i utdanningsplanen og hvor mange studiepoeng du har avlagt (eksamensresultatet må være registrert) ved UiO som avgjør rangeringen. Hvis det er mange som har samme poengsum blir de rangert tilfeldig (dvs. loddtrekning). Da er det noen som kommer inn og noen som ikke gjør det. Hvis du ikke  kommer inn på det emnet du ønsker, anbefaler vi at du enten satser på å søke på emnet når du har fått flere studiepoeng eller at du velger et annet emne som har ledige plasser og søker på det nå i andre søknadsrunde. (fristene for melding til undervisning og eksamen)