Beskjeder

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 8. juni 2022 11:57

Opptak til emner i pedagogikk følger UiOs rangeringsregler:

Det er altså ikke karakterer, men hvordan emnet inngår i utdanningsplanen og hvor mange studiepoeng du har avlagt (eksamensresultatet må være registrert) ved UiO som avgjør rangeringen. Hvis det er mange som har samme poengsum blir de rangert tilfeldig (dvs. loddtrekning). Da er det noen som kommer inn og noen som ikke gjør det. Hvis du ikke  kommer inn på det emnet du ønsker, anbefaler vi at du enten satser på å søke på emnet når du har fått flere studiepoeng eller at du velger et annet emne som har ledige plasser og søker på det nå i andre søknadsrunde. (fristene for melding til undervisning og eksamen)

Publisert 8. juni 2022 11:05

Hvis du har fullført bachelorstudiet i vår lurer du kanskje på hvordan du får vitnemål. Bachelorvitnemålet utstedes av Det utdanningsitenskapelige fakultetet I løpet av august/september (alt. januar/februar). Fra 2022 er vitnemålene elektroniske. Hvis det er mangler i din utdanningsplan kan det føre til at vitnemålet ikke kan gjøres ferdig. Hvis du har spørsmål om vitnemålet, kan du kontakte eksamen@uv.uio.no

Det er mulig å søke om å utsette vitnemålet hvis du vil forbedre karakterer. Informasjon om fristen blir sendt til deg på e-post i slutten av semesteret du fullfører.

Du kan selv bestille karakterutskrift i Studentweb.

NB: Pass på at du har oppdatert din andresse i Studentweb slik at vitnemål og karakterutskrift blir sendt til riktig sted!

Publisert 9. mai 2022 15:41

Er du interessert i et traineeopphold på 3-5 måneder ved et av kontorene til Europakommisjonen Joint Research Centre? Les utlysningen her.

Publisert 21. apr. 2022 14:08

Gjennom universitetsalliansen Circle U. som UiO er med i tilbys det gratis sommerskoler i Paris, Oslo og Berlin innen global helse, demokrati og klima. Søknadsfristen er 29. april 2022 for alle de fem sommerskolene.

Rethinking Global Health

Hvor: Université Paris Cité
Når: 4.–8. juli
Hvem: Ph.d.-studenter og unge forskere.
Kostnad: Gratis
Søknadsfrist: 29. april

...

Publisert 5. apr. 2022 09:35

IPED oppdaterer jevnlig vår oversikt over jobbutlysninger ved UiO som kan være relevante for våre studenter. Følg med på denne nettsiden.

Publisert 23. feb. 2022 09:20

Akademisk skriveuke 21. mars - 24. mars tilbyr inspirerende og spennende workshops innenfor blant annet studieteknikk, masteroppgaveskriving, kildehenvisning, redegjørelse og kontroll på eksamen. Dette er et lavterskeltilbud for alle UV-studenter og kursene er interaktive. 

Meld deg på en eller flere kurs i dag: https://www.uv.uio.no/studier/akademiske-skrivedager/index.htm

Publisert 18. feb. 2022 08:27

Nobels Fredssenter skaper et program for studenter som ønsker å bidra til en bedre verden gjennom dialog, samarbeid og problemløsning. Nå kan studenter ved UiO søke om å bli tatt opp i programmet.

Les mer om muligheten og kriteriene her.

Publisert 4. feb. 2022 16:29

Studenter! Nå har du mulighet til å være med å påvirke hvordan undervisningen på UV skal videreutvikles og utformes gjennom ny teknologi! 

På årets første StudentStudio ønsker vi at nettopp du deler synspunkter og erfaringer med bruk av digitale verktøy i undervisningen.  Les mer og meld deg på her: https://www.uv.uio.no/om/organisasjon/idea/arrangementer/idea-studio/studentstudio-pedgogisk-bruk-av-nytt-utstyr.html

Publisert 17. jan. 2022 13:07

Å vite hva du skal bruke utdanningen til er ikke alltid lett. For å bli god på hva du kan og hvordan du skal formidle det til en arbeidsgiver, er det lurt å delta på et karriere- og jobbsøkerkurs. Kandidatundersøkelsen viser at det å starte jobbplanleggingen tidlig gjør at muligheten for å komme seg raskere i jobb etter fullført grad er større. Du finner mer informasjon kursene og påmelding her: https://www.uv.uio.no/studier/karriere/studieveiledning-karrierekurs/

Publisert 30. sep. 2021 13:54

Student Support er et frivillig engasjement, og det handler om å mobilisere studenter til å hjelpe studenter, for å skape et varmere og mer inkluderende studentliv. Er du interessert i å bidra eller ønsker du kontakt med tilbudet? Du finner  informajson på SIOs nettsider.

Publisert 31. aug. 2021 13:59

UV tilbyr veiledning i akademisk skriving til studenter med annet morsmål enn norsk. Tilbudet gjelder høsten 2021 og har oppstart 13. september. 

Søknadsfrist: 5. september. Se UVs nettsider for mer informasjon

Publisert 10. aug. 2021 10:58

Kanskje du finner svar på dine spørsmål her.

Publisert 26. juni 2020 10:09

Når du semesterregistrerer deg godtar du kravet om at du skal sjekke din UiO e-post. Universitetet bruker e-posten til å kommunisere med deg som student og sender ut viktige beskjeder og påminnelser dit.

Du kan legge inn videresending til din private adresse slik at det blir mer praktisk for deg. Mer om UiOs e-postsystem og hvordan du bruker det.