Beskjeder

Publisert 30. aug. 2019 08:31

Representant fra Universit of Sydney informerer 

Tid og sted:  9. sep. 2019 10:4511:45, Aud 6, Eilert Sundts hus, A-blokka    

Selv om du skal reise på utveksling i høstsemesteret (5.semester), kan du begynne å orientere deg om mulighetene nå.

Les mer

Publisert 15. aug. 2019 15:01

Det du hører ved studiestart om hva du bør gjøre for å få mest mulig ut av studiene er ikke tatt ut av løse lufta. Rådene er underbygget av pedagogisk forskning.

Publisert 15. aug. 2019 15:00

Kanskje du finner svar på dine spørsmål her.

Publisert 25. juli 2019 10:31

Når du semesterregistrerer deg godtar du kravet om at du skal sjekke din UiO e-post. Universitetet bruker e-posten til å kommunisere med deg som student og sender ut viktige beskjeder og påminnelser dit.

Du kan legge inn videresending til din private adresse slik at det blir mer praktisk for deg. Mer om UiOs e-postsystem og hvordan du bruker det.

Publisert 25. juli 2019 10:30

Hvis du har fullført bachelorstudiet i vår lurer du kanskje på hvordan du får vitnemål. Bachelorvitnemålet utstedes av Det utdanningsitenskapelige fakultetet og sendes ut automatisk i agust/september til din semesterregistrerte adresse. (evt januar/februar) Hvis det er mangler i din utdanningsplan kan det føre til at vitnemålet ikke kan gjøres ferdig. Hvis du har spørsmål om vitnemålet, kan du kontakte eksamen@uv.uio.no

Det er mulig å søke om å utsette vitnemålet hvis du vil forbedre karakterer. Fristen er 5.august for fullført i vårsemesteret (5. februar for fullført i høstsemesteret).

Du kan selv bestille karakterutskrift i Studentweb.

NB: Pass på at du har oppdatert din andresse i Studentweb slik at vitnemål og...

Publisert 12. mai 2016 08:10

Opptak til emner i pedagogikk følger UiOs rangeringsregler:

Det er altså ikke karakterer, men hvordan emnet inngår i utdanningsplanen og hvor mange studiepoeng du har avlagt (eksamensresultatet må være registrert) ved UiO som avgjør rangeringen. Hvis det er mange som har samme poengsum blir de rangert tilfeldig (dvs. loddtrekning). Da er det noen som kommer inn og noen som ikke gjør det. Hvis du ikke  kommer inn på det emnet du ønsker, anbefaler vi at du enten satser på å søke på emnet når du har fått flere studiepoeng eller at du velger et annet emne som har ledige plasser og søker på det nå i andre søknadsrunde. (fristene for melding til undervisning og eksamen)