Oversikt over versjoner av Vortex - Side 3

Publisert 2. mai 2013 16:50

CKEditor med nytt grafisk design og nye ikoner, ansattlisting skreddersydd for finn en forsker, enkelt å lagre også etter bytting av nett, forbedret podkast-støtte, sti som aldri brekker i administrasjons­grensesnittet og ny rapport som viser antall brutte lenker fordelt på undermapper.

Publisert 18. mars 2013 20:00

Nye semestersider hvor det bl.a. er enklere å finne det viktigste innholdet og enklere å legge ut beskjeder, mer brukervennlig redigering av emnesider og emnegrupper, nye emnebeskrivelser og emnegrupper inkludert forbedrede listinger.

Publisert 23. jan. 2013 11:37

Beste treff fra globalt søk i alle lokale søk, mindre skrolling i redigering, oppgradert CKEditor, mulig å bare vise pågående arrangementer i arrangementskomponent og redusert mulighet for spamming ved bruk av tilbakemeldingsfunksjonen.

Publisert 18. des. 2012 16:56

Stavekontroll ("Did you mean") i fritekstsøk, mulig å skjule hovedbilde i bl.a. artikkel og arrangement, arrangementsliste som er bedre tilpasset utstillinger og et tydeligere skille mellom pågående og avsluttede prosjekter på forskergrupper.

Publisert 6. des. 2012 14:45

Støtte for mer avansert arbeidsflyt – endringer må godkjennes før publisering, "snillere" lenkesjekk, forbedret forhåndsvisning, publisering når du redigerer lagrer endringer.

Publisert 7. nov. 2012 15:58

Forbedret personsøk – søk etter person basert på emneord, begrens søketreff til enten vitenskapelig ansatte, teknisk-administrativt ansatte eller studenter. Første del av nye dokumentmaler og listinger for emner og emnegrupper.

Publisert 10. okt. 2012 20:59

Kopier, flytt eller slett en nettside når du administrerer den, en rekke forbedringer av brukeropplevelsen i søk samt bedre melding og fullverdig forhåndsvisning i eget vindu av nettsider med usikre elementer.

Publisert 1. okt. 2012 17:00

Enklere å se at du er logget inn, "Logg inn" tar deg ikke til administrasjon, administrer en nettside fra toppen av siden, publikasjoner i Cristin for en enhet, en rekke forbedringer i administrasjonsgrensesnittet.

Publisert 11. sep. 2012 11:59

Funksjon for å legge alle arrangementer i en arrangementsliste i kalender. Skreddersydd listing av kommende og tidligere arrangementer med et gitt emneord.

Publisert 2. aug. 2012 14:00

Ny versjon av CKeditor er med i denne versjonen av Vortex, i tillegg til en rekke feilrettinger og forbedringer blant annet for studier og søk.

Publisert 19. juni 2012 12:00

Automatisk forslag til fornuftige filnavn basert på tittel når du oppretter nye dokumenter og mapper. Første versjon av kontekster – for program og studieretning. En rekke forbedringer knyttet til studieprogrammer og studieretninger.

Publisert 31. mai 2012 15:56

Første versjon av nye maler for studieprogram og studieretning. Ny mappetype for å publisere enkle beskjeder med enkel oppretting. Opplastede filer får automatisk endret navn i tråd med UiOs filnavnkonvensjoner.

Publisert 26. apr. 2012 09:11

«Nytt dokument» tar deg rett til dokumentet etter oppretting. Se totalt antall brutte lenker på rapporten over brutte lenker. Lag din egen lenkesjekk­rapport – inkluder og ekskluder mapper. Fikset problem med back-knappen for innloggede brukere.

Publisert 12. mars 2012 19:49

Dynamisk rapport over brutte lenker og forbedret bilderedigering. Mulig å  lagre i fullskjermredigering, alltid tilgjengelig lagre-knapp og lagring som beholder fokus. Enkelt å redigere Office-dokumenter og forbedret vanlig mappelisting.

Publisert 29. jan. 2012 17:19

Rediger og beskjær bilder, vis innhold fra andre mapper med støtte for manuell godkjenning, forbedret webstatistikk på mapper m.m.