English version of this page

Kommende disputaser

Bildet kan inneholde: klær, hår, ansikt, hake, panne.
Tid: 30. mars 2020 10:1515:00

Artur Santoalha forsvarer sin avhandling for graden ph.d: Technological Diversification in European Regions: Patterns and Determinants

Bilde av Synnøve Smebye Botnen
Tid og sted: 31. mars 2020 15:00, Zoom

MSc Synnøve Smebye Botnen ved Institutt for Biovitenskap vil forsvare sin avhandling for graden PhD: Biodiversity in the dark: root-associated fungi in the Arctic.

Anna Elisabeth van Yperen. Foto: Privat
Tid og sted: 1. apr. 2020 15:00, Dette er en digital disputas (via Zoom), lenke kommer

Ph.d.-kandidat Anna Elisabeth van Yperen ved Institutt for geofag, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, vil forsvare avhandlingen From river to delta: down-dip changes in facies, architecture, and key stratigraphic surfaces in a low-accommodation setting for graden Philosophiae Doctor.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, hake, øyenbryn.
Tid og sted: 3. apr. 2020 12:0015:30, Zoom

Master of Sociology Eviane Leidig will be defending her dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

Reconfiguring nationalism: Transnational entanglements of Hindutva and radical right ideology

Henter forslag fra Google
Tid og sted: 15. apr. 2020, Zoom

Doctoral candidate Olja Dordic at the Department of Physics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis

"Charged dihadron azimuthal correlations in pp and Pb-Pb collisions, measured with the ALICE detector"

for the degree of Philosophiae Doctor.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, frisyre, øyenbryn.
Tid og sted: 16. apr. 2020 10:3014:00, Auditorium 4, Eilert Sundts hus

Master i statsvitenskap Hanne Cecilie Kavli vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Kontinuitet og endring. Familiepraksis og kvinners yrkesdeltakelse blant innvandrere i Norge

Bildet kan inneholde: hvitkrage-arbeider, business, offisielt.
Tid og sted: 16. apr. 2020 11:1515:00, Gamle festsal, 1. etg Domus Academica

Cand. polit Janne Henriette Ingarsdotter Helgesen ved Institutt for Kriminologi og rettssosiologi og Politihøgskolen i Oslo vil forsvare sin avhandling for graden Phd: Straff og velferd i fangebehandling av rusmiddelbrukere. En kvalitativ analyse av empowerment og samarbeid i norske rusmestringsenheter