Hva kan du jobbe med?

Katrine-Lind Solstad. Foto: Kirkerådet

Katrine Lind-Solstad jobber som ungdomsrådgiver i Kirkerådet. -Utdanningen ga meg både verktøyene og breddeforståelsen som kreves for å jobbe med og for mennesker, forteller hun. 

Morten Andreas Carlmark. Foto

Etter han var ferdig med profesjonsstudiet i teologi begynte Morten Andreas Carlmark å jobbe som gateprest for ungdom i Oslo sentrum. Her jobber han med mennesker som ønsker noen å snakke med eller trenger hjelp.

Portrettbilde av Jenny Marie Kvisler Lillevold

Jenny Marie Kvisler Lillevold har tatt profesjonsstudiet i teologi. Hun jobber som bataljonsprest hos Sambandsbataljonen på Bardufoss. Hun forteller at livet som feltprest er ganske annerledes enn å være vanlig prest i Den norske kirke.

Foto av Einar Østerhagen

Einar Østerhagen jobber som kapellan i Grorud menighet i Oslo bispedømme. Noe av det viktigste han lærte gjennom studiene er samarbeid,  samtale og diskusjon. Det har vært nyttig inn i en jobb som i stor grad legger opp til tverrfaglig samarbeid og arbeid mot et felles mål.

Portrettbilde av Jens Bjelland Grønvold

Jens Bjelland Grønvold har tatt profesjonsstudiet i teologi. Han er politisk seniorrådgiver i KA, og jobber aktivt opp mot de politiske miljøene på Stortinget og medlemmene i KA. Jens sier at teologiutdanningen og yrkeserfaringen han har fått etter utdannelsen er avgjørende for ham i jobben han nå gjør.