Gløymt passord

Har du gløymt passordet ditt, kan du lage deg eit nytt ved å gå til Passordtjenester. Merk deg at du må ha registrert mobilnummeret ditt i StudentWeb, eller vere registrert med mobilnummer i UiO sitt personalsystem.

Sett nytt passord:

Sett nytt passord

Kven kan bruke gløymt passord-tenesta?

Student: For å kunne bruke Gløymt passord-tenesta må du:

• Vere registrert som aktiv i Felles Studentsystem. Dette gjeld også om du til dømes er privatist eller emnestudent.
  • Ha registrert mobilnummeret ditt i StudentWeb (Felles Studentsystem) eller i UiO sitt personalsystem.

Tilsett: For å kunne bruke gløymt passord-tenesta må du:

Av sikringsgrunnar kan du ikkje bruke Gløymt passord-tenesta om:

• Du er medlem av ei av dei reserverte gruppene. Typisk er dette driftsgrupper som gir administratortilgangar til IT-system.
  • Du har reservert deg frå bruk av tenesta. Dette kan du sjølv styre gjennom Brukerinfo.
  • Mobilnummeret ditt har blitt endra i Studentweb eller HR-portalen dei siste 7 dagane. Dette gjeld ikkje dersom du har fått tilsendt ein velkomst-SMS i løpet av dei 10 siste dagane.

Reservering frå bruk av gløymt passord-tenesta

Om du ikkje ynskjer at brukarenkontoen din skal kunne få byte passord via tekstmelding, kan du gå til Brukerinfo og reservere deg. Du vil då ikkje kunne bruke Gløymt passord-tenesta. Du kan seinare fjerne denne reserveringa.

Publisert 15. des. 2016 16:00 - Sist endret 20. mars 2019 15:15