English version of this page

Team som ikke er i bruk slettes

Før sletting får du e-post fra Microsoft Online Services Team om at Handling kreves for å unngå at team eller grupper blir slettet.

 

Informasjon om når teamet løper ut og en forny gruppe knapp

Det er opprettet mange team ved UiO som ikke er i bruk lenger. Team som ikke har hatt aktivitet de siste 180 dagene blir slettet.

Teams er ikke for langtidslagring

Teams er et samarbeids- og kommunikasjonsverktøy. På UiO skal ikke dokumenter og annet som skal oppbevares over lang tid oppbevares i Teams. Prosjektdokumenter skal lagres med prosjektet på riktig sted, og andre dokumenter skal i arkivsystemet, til et Vortex-område eller i en mappe på en delt disk.

Er du usikker på hvor dokumenter skal langtidslagres kontakter du linjeleder.

Dette gjør du når du får varsel

Om teamet ikke er i bruk og ikke inneholder dokumenter eller annet du skal ta vare på, trenger du ikke å gjøre noe. Teamet og alt tilhørende innhold vil bli slettet på datoen som er oppgitt i e-posten.

Hvis du likevel ønsker å bruke teamet framover, sørger du for å ha aktivitet i teamet. Du kan også klikke på Forny gruppe-knappen i e-posten. Da vil teamet registreres som aktivt og ikke bli slettet.

Om du ikke foretar deg noe, vil det komme et nytt varsel 15 dager etter det første, og så et siste varsel dagen før teamet blir slettet.

Publisert 30. juni 2021 12:40 - Sist endret 8. nov. 2021 14:09