Nyheter i Vortex - Side 6

Publisert 8. des. 2009 13:22

Nye skreddersydde dokumentmaler for bl.a. person og prosjekt tilpasset UiO, støtte for publisering og avpublisering inkl. tidsstyrt publisering, fletting av innhold fra flere mapper, henting av publikasjoner fra Frida for vitenskaplige ansatte, automatiske personoversikter m/bilde, telefon, e-post m.m., nytt personsøk og emnesøk og forbedret fritekstsøk.

Publisert 24. aug. 2009 17:15

Første versjon av nytt rammeverk for definering av dokumentmaler, autocomplete av gruppenavn under rettigheter, autocomplete av fullt navn basert på brukernavn og en rekke sikkerhetsforbedringer.

Publisert 17. juni 2009 17:15

Ny arkitektur for utvikling av dokumentmaler, enklere å se om et dokument er lesebegrenset, mulig å gi rettigheter til en bruker basert på navn (med autocomplete), advarsel når kopiering eller flytting av et dokument medfører endrede rettigheter, eget felt for kartreferanse i arrangementsmalen. En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 26. mars 2009 17:15

Automatisk pålegging av UiOs visuelle profil på nyopprettede mapper og dokumenter. Webredigering av alle typer nettsider uten å måtte konvertere til XHTML. Enklere å sette inn ulike typer video og lyd i nettsider. Brødsmulesti som tar høyde for dynamiske tjenester. Eget navn for mapper i navigasjonskomponenter. En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 12. feb. 2009 17:15

Kraftig forbedret ytelse (2 - 3 ganger raskere) på systemindeksen til Vortex. Dette gir mye raskere visning av dynamiske oversikter. Ny versjon av FCK-editor (med 30+ feilrettinger). En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 4. des. 2008 17:15

Fokus for denne versjonen har vært forsidestyring og forbedret dekorering. Det er nå mulig å prioritere en eller flere artikler som vil vises øverst i en artikkelmappe. Du kan også velge å kun vise frem artikler fra utvalgte undermapper.

Publisert 30. okt. 2008 17:00

Opplisting av artikler og arrangementer med automatisk nedskalert versjon av tilhørende bilder. Enklere styring av bilder, bilder med bildetekst og faktabokser i artikler og arrangementer. Mer avanserte dekoringsmuligheter, mulighet for å legge arrangementer i egen kalender, forbedret tagtjeneste og mulighet for å gi rettigheter til filgrupper.

Publisert 2. sep. 2008 17:00

Ved utfylling av tags (nøkkelord) i artikler eller arrangementer får du forslag på tags når du begynner å fylle ut feltet basert på tags som allerede er i bruk på nettstedet. Forbedret fremvisning av arrangementslister, ingressbilde fra artikler og arrangementer i feed.

Publisert 14. aug. 2008 20:30

Nye mappetyper som gir skreddersydd opplisting av artikler og arrangementer. Visuell profil på fritekstssøk, tags og siste kommentarer. Mapper og tjenester kan nå også dekoreres med dekoreringsmaler på samme måte som nettsteder som ikke har benyttet UiOs profil. Bedre malstyring ved oppretting av dokumenter, mulighet for å sette standardspråk for en mappestruktur og publisering av Wiki-dokumenter.

Publisert 16. juni 2008 12:28

I denne versjonen har vi forbedret mulighetene rundt menystyring. Du vil bl.a kunne styre rekkefølgen på menypunkter og fjerne mapper fra å bli vist i menyer fra om-arkfanen til en mappe. I tillegg innholder versjonen noen forbedringer rundt ekstrahering av titler, visning av fullt navn for personer og feilrettinger. 

Publisert 5. mai 2008 11:44

I denne versjonen har vi forbedret mulighetene rundt blogging. F.eks. kan du få oversikt over de siste kommentarene som er lagt inn på bloggen din og en tagcloud som viser hvilke tagger som er mest brukt på bloggen din. I tillegg er det en rekke forbedringer (100+) av editoren for redigering av nettsider (FCKeditor).