May L. Hestmann

Publisert 19. nov. 2021 06:23

PRETTY COOL BUY: Santa gave it to my 11 year old daughter who loves it. I dig it. My neighbor's daughter has one and loves hers too. Would be great if they had cheaper film and larger film. ★★★★☆

Publisert 29. okt. 2021 12:10

Finn.no er det perfekte stedet for å finne nærmest ubrukte ting til tilnærmet fullpris. Dette skulle også vise seg å stemme for Fujifilm Instax Mini 8.

Publisert 8. okt. 2021 20:59
De siste tiårene, har hastigheten som det utveksles informasjon, kommunikasjon og inspirasjon eksplodert som følge av digitaliseringens inntog i mediene, og i våre liv generelt. Noen vil kanskje påstå at de digitale mediene er selve essensen av livet, mer konkret når det kommer til dagens unge. Higen etter “instant gratification” som de sosiale mediene fører med seg - kan lede til en slags mental-digital rastløshet hos selv den mest pliktoppfyllende unge lovende.
Publisert 16. sep. 2021 14:10

Hvis en kikker på Fujifilm sitt instax mini 8 polaroid kamera, får en kanskje assosiasjoner til noe som tilhører en annen tid: De duse fargene, og de veldig avrundede hjørnene som er klassiske for 60-tallet. Kanskje er det nettopp denne assosiasjonen som appellerer aller mest?

About-image

Denne bloggen

Dette er bloggen til emnet KUN2201/4201 Designkultur: Ti ting. Her skriver studentene om sine selvvalgte gjenstander og hvordan disse kan forstås i et designkulturelt perspektiv.