Studiestart ved det 5-årige masterprogrammet i farmasi

Bildet kan inneholde: himmel, gest, midje, interaksjon, reise.

Gjøremål ved studiestart

  • Velkomstmøtet man 15. august er obligatorisk for å beholde studieplassen. Programmet finner du her

  • Hvis du skal søke om innpass av tidligere utdanning vil det være et møte tirsdag 16. august kl. 09.30-10.30 på Aud 1 i Farmasibygningen.  Alle spørsmål rundt søknadsprosessen vil bli besvart her og ikke på velkomstmøte på mandag. 

  • Du skal ikke fylle ut utdanningsplanen din selv. Dette gjøres automatisk eller ved endringer av studiekonsulent ved instituttet. Vent med semesterregistrering til etter velkomstmøtet. Du vil få hjelp med dette av fadderne. 

  • Vi anbefaler alle nye farmasistudenter å gjennomføre et digitalt forkurs i kjemi. Forkurset finner du informasjon om her. Du bør gjennomføre kurset før første forelesning i kjemi. Dato for når 1. forelesning er vil komme i timeplanen under "Mine studier". 

  • Spørsmål? Kontakt studieinfo@farmasi.uio.no

 

Studiestart ved Farmasi

Mandag 15. august er det studiestart for nye studenter. Farmasøytisk institutt ønsker deg velkommen som farmasistudent! 

15. aug. 2022 12:0014:00, Farmasibygningen

Instituttet spanderer lunsj i Farmasibygningen til faddergruppene. Etter det er det fadderaktiviteter før velkomstsermonien  på Univeristetsplassen. 

15. aug. 2022 15:0015:30, Universitetsplassen

Universitetet i Oslo ønsker deg velkommen med en høytidelig markering av studiestart. Det blir taler, gjester og musikk. Seremonien markerer at du endelig er UiO-student!

16. aug. 2022 11:0015:00

Er du ny i Oslo? Nå kan du bli litt bedre kjent med byen. Oppmøtested blir annonsert i faddergruppene

Livet som farmasistudent er både spennende og lærerikt. Ta en titt på hva studenter og forelesere sier her!

Frister ved studiestart

1. september:

Fellesarrangementer for alle studenter ved UiO

15. aug. 2022 15:0015:30, Universitetsplassen

Universitetet i Oslo ønsker deg velkommen med en høytidelig markering av studiestart. Det blir taler, gjester og musikk. Seremonien markerer at du endelig er UiO-student!

24. aug. 2022 10:0015:00, Frederikkeplassen

Puss opp sykkelen, fiks favorittbuksa, kjøp en ny stol eller lær mer om hvordan du kan dyrke grønnsaker i vinduskarmen.

25. aug. 2022 11:0015:00, Idrettsbygningen

Å bli med i en studentforening kan være det smarteste du gjør ved siden av studiene. På foreningsdagene kan du bli kjent med mylderet av studentforeninger ved UiO.

2. sep. 2022 10:0014:15, Georg Sverdrups hus

Lurer du på hva du kan bruke biblioteket til, hvordan du skal lese effektivt, eller vil du vite mer om hva du kan bruke utdanningen din til? På Klar, ferdig, UiO lærer du om studieteknikk, nyttige tjenester og verktøy du har som UiO-student.

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Kontakt oss

Finn frem

Farmasøytisk institutt holder til i Farmasibygningen

Farmasøytisk fagutvalg

Logo for Farmasøytisk fagutvalg

Har du spørsmål eller er det noe du ønsker å ta opp angående din studiehverdag? Eller er du en engasjert student som ønsker å snakke studentenes sak, få styreerfaring og et bedre innblikk i hva som skjer innenfor de fire veggene på Farmasøytisk institutt? Da skal det ikke være noen tvil om hvor du skal henvende deg! Les mer på våre sider.

Studentutvalget ved MN

MNSU logo

MN-fakultetets studentutvalg (MNSU) representerer alle studenter ved fakultetet overfor fakultetsledelsen og administrasjonen, og er studentenes talerør utad. Mer informasjon finner du på våre sider.