Beskjeder

Publisert 21. okt. 2020 08:15

Til deg som er andre- eller femteårsstudent - vi trenger å høre din mening

Studiebarometeret spør andre- og femteårsstudenter over hele landet om de er fornøyd med studieprogrammet sitt. Studiebarometeret gir Universitet i Oslo viktige informasjon om hvordan studentene opplever studiekvaliteten.

I årets undersøkelse blir studentene også spurt om koronasituasjonen, og hvordan det har påvirket studiehverdagen. Det er derfor ekstra viktig at du svarer på undersøkelsen i år.

Undersøkelsen er sendt ut via e-post tirsdag 20. oktober og blir gjennomført av NOKUT på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet. Du har fått en personlig lenke du må bruke for å svare på spørreskjemaet.

Høy svarprosent er viktig for at vi skal få gode data om ditt studieprogram. Ved å delta kan du vinne et gavekort på opptil...

Publisert 25. sep. 2020 16:03

Seminaret finner sted på Granavolden Gæstgiveri mandag 5. - onsdag 7. oktober. Seminaret er obligatorisk for alle studenter på første semester på profesjonsstudiet i teologi, men det er også plass til øvrige studenter på profesjonsstudiet og studenter på årsenhet i teologi.

I og med at busstreiken er over reiser vi med buss. Det blir satt opp egen buss tur/retur mellom Domus Theologica og Granavolden Gjæstgiveri. Alle som reiser med bussen må bruke munnbind. Munnbind utdeles når du går på bussen. Unntak gjelder kun for de som ikke kan bruke munnbind av helsemessige årsaker. Dokumentasjon må fremlegges.

Påmelding til seminaret skjer på https://nettskjema.no/a/gran2020teol 

H...

Publisert 21. apr. 2020 10:49

Studenter ved UiO mottok fredag 17. april e-post og SMS om å delta i den nasjonale undersøkelsen BRY DEG.

UiO oppfordrer alle til å svare på undersøkelsen!