Gjenopprett slettet e-post

Denne siden beskriver framgangsmåten for gjenoppretting av slettet e-post i webmail-tjenesten Outlook Web App

Hvis du har mistet en hel mappe, er det enklest å bruke skrivebordsversjonen av Outlook.
Se brukerveiledningen for Outlook om gjenoppretting av e-post.

Slik gjennopretter du slettet e-post

• Sjekk først mappen Deleted Items. Finner du e-posten der kan du flytte den tilbake dit den skal være.
  • Søk etter e-posten i alle mappene.
  • Siste mulighet er å velge Recover Deleted Items:
    • Høyre-klikk på mappen Deleted Items i mappeoversikten på venstre side - ikke i Favoritter.
    • Velg Recover deleted items... i menyen.
    • Merk en eller flere e-post og trykk på Recover-knappen.

Denne funksjonen gir deg mulighet til å hente tilbake e-poster som du har slettet i løpet av de siste tre månedene.

Hvis du i denne perioden har slettet et meget stort antall e-poster, kan OWA ha problemer med å liste opp alle.

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 1. nov. 2021 12:57