Reservere kollokvierom

Studenter kan reservere kollokvierom flere steder på UiO ved hjelp av Outlook eller OWA (Webmail). Tjenesten er i startgropa og flere enheter vil etterhvert bli med.

Når du skal reservere kollokvierom gjelder følgende:

• Max møtelengde er 2 timer
  • Kun 14 dager framover i tid
  • Repeterende møter er ikke tillatt
  • Minst 2 deltakere (studenter)

Reservering med bruk av Webmail

Du starter opp OWA (Webmail) ved hjelp av en nettleser og adressen mail.uio.no
Logg inn med brukernavn og passord.
Velg Calendar oppe til høyre:

Velg så New event oppe til venstre:

Fyll ut aktuell tid, og gi "møtet" et navn.

For å velge ledig rom klikker du på Add room

Velg riktig romliste, alle starter med "Kollokvierom":

Så får du opp rommene som er ledig:

Velg rom, inviter deltakere m.m.

Trykk Send for å sende forespørselen.

Du vil få en e-post som forteller om du har fått reservert rommet eller ikke.

Mer om å reservere rom med OWA

Åpne kalenderen til et rom

Du kan åpne kalenderen til et spesielt rom slik at du kan se når det er ledig.

I kalenderen høyreklikker du på OTHER CALENDARS (i venstre kolonne) og velger Open calendar.
Skriv inn OJD i From directory, og trykk Search...
Velg rom og klikk Open
Du kan velge kalenderen for en dag, en uke eller en måned.

Mobile enheter

Det er også mulig å reservere et rom fra en mobiltelefon, men da kan du ikke se om rommet er ledig før du prøver å reservere.

E-post og kalender på mobil

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 13. sep. 2017 12:57