Skriv e-post i webmail

Slik skriver du e-post i webmail:

1. Åpne webmail (OWA) fra mail.uio.no. Logg inn med vanlig UiO-brukernavn og -passord.

2. Klikk på + Ny oppe til venstre i vinduet.

Skjermbilde av OWA. Velg "New mail"

3. En tom e-post åpnes. Skriv inn emne i Legg til et emne-feltet, og skriv innholdet inn i feltet unde.

Skjermbilde av ny mail i OWA

Adressere en e-post i webmail

1. Klikk i Til:-feltet i en uadressert e-post. Begynn å skrive navnet på den du vil sende e-posten til. Hvis du har sendt e-post til vedkommende tidligere, vil webmail komme med forslag. Har du ikke sendt e-post til vedkommende tidligere, velger du Søk i katalogen.

Søke opp nye kontakter i OWA

2. Det kommer fram en liste over kontakter som samsvarer med søket ditt. Velg den du vil sende e-posten til. Om e-posten skal til flere, gjentar du prosedyren.

Skjermbilde av en liste kontakte som samsvarer ditt søk

3. Når e-posten er ferdig skrevet og adressert, klikker du på Send over Til:-feltet, eller den blå knappen nede til venstre.

Publisert 26. okt. 2016 09:55 - Sist endret 1. nov. 2021 13:38