Dele kalenderen med andre

Standardinnstillingen for kalendere på UiO er at alle kalenderbrukere på UiO kan se når du er ledig eller opptatt.

Du kan begrense dette, eller gi andre tilgang til også å se hvilke møter du er på. 

Dele en kalender:

  1. Klikk på Del i kalenderen og velg kalenderen du vil dele. 

    Skjermbilde av OWAs kalender og dens del-knapp
     
  2. I vinduet som kommer opp velger du hvem du vil dele kalenderen din med. Her kan du søke opp enkeltbrukere eller grupper du vil gi en annen tilgang enn det som er standard.

    Søk personen du vil dele din kalender med opp. Du kan søke på navn, brukernavn og e-postadresse:

    Skjermbilde av dele og tillatelsesvinduet i OWA
     
  3. Velg hvor mye du vil dele av kalenderinformasjon med personen(e) eller gruppen. Du har valgene Kan vise når jeg er opptatt, Kan vise titler og plasseringer (standard), Kan vise alle detaljer, Kan redigere og Representant.

    Skjermbilde av deling av kalender med person og detaljnivå for innsyn
  4. Klikk på Del for å aktivere delingen av kalenderinformasjonen.
  5. Dersom du ønsker å avslutte delingen med en person eller gruppe, klikker på ikonet Søppelbøtte.
Søk i veiledningene
Publisert 17. des. 2023 21:16 - Sist endret 9. jan. 2025 15:41