Skriv ut med Web Print

Alle studenter og ansatte på UiO kan skrive ut med Web Print fra egne datamaskiner, nettbrett og mobiler. Web print er en løsning for å laste opp dokumenter direkte gjennom en nettside og printe ut derfra.

Slik skriver du ut med Web Print:

•  Gå til print.uio.no i nettleseren
    • Tast inn brukernavn og passord og klikk på Log in.
    • Bildet kan inneholde: grønn, rektangel, font, parallell, skjermdump.

• Velg Web Print
    • Velg Web Print i menyen på venstre side.
    • Bildet kan inneholde: kommunikasjonsenhet, duppeditt, mobil enhet, font, teknologi.

• Send en jobb til skriver
    • Trykk på Submit a job.
    • Bildet kan inneholde: rektangel, font, elektrisk blå.

• Velg antall kopier
    • Hvis ønskelig, oppgi hvor mange kopier du ønsker å skrive ut.
    • Trykk så på Upload Documents.
    • Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell.

• Last opp dokumenter for utskrift
    • Last opp dokumentet(ene) du ønsker å skrive ut ved og velge Upload from computer.
    • Når du har lastet opp det du ønsker å skrive ut velger du Upload & Complete.
    • Bildet kan inneholde: azure, rektangel, font, skjermdump, multimedia.

• Hent utskriften din
    • Når STATUS viser Held in a queue er dokumentet lastet opp og er klart til å bli skrevet ut.
    • Gå til printeren du skal skrive ut og les kortet eller logg inn med brukernavn og passord for å hente utskriften din.
    • Bildet kan inneholde: font, rektangel, skjermdump.

Publisert 13. juni 2023 15:10 - Sist endret 21. mai 2024 13:43