Ulrikke Johansen

Publisert 21. apr. 2020 13:56

På en spasertur gjennom Birkelunden Marked fant jeg en skål i sølv.

Publisert 24. mars 2020 13:56

Vårsolen glimter til og minner om plantesesongens start i april. Ledig tid går til diverse hageinspirasjon og tips til plantestell via digitale plattformer. Det er en jungel av tips fra et mangfold av planteentusiaster på nett, men de fleste deler en felles bruk av blomsterpotter i terrakotta. 

Publisert 2. mars 2020 23:49

I dagens samfunn kan rengjøring av hjemmet være en ekstra hassle. Om vi skal prioritere rengjøring eller fritid kan ofte bli et betent tema, særlig hvis én av hjemmets beboere er gira på ryddings og vaskings i en fei. Mens den andre parten bare vil legge bena litt høyt etter jobb. Hvorfor krangle når vår teknologiske tidsalder har gitt oss robotstøvsugeren Roborock S50? 

Publisert 11. feb. 2020 02:20

Etter mange år med kabler på kryss og tvers, prosjektorbildet kastet på hvit murvegg og generelt mas rundt lyd og bilde. Min samboer og jeg inngikk endelig vår husfred og kjøpte vår første fjernsyn.

About-image

Denne bloggen

Dette er bloggen til emnet KUN2201/4201 Designkultur: Ti ting. Her skriver studentene om sine selvvalgte gjenstander og hvordan disse kan forstås i et designkulturelt perspektiv.