Hva jobber en med bachelor i helseledelse og helseøkonomi med?

Med en bachelorgrad i helseledelse og helseøkonomi er jobbmulighetene mange. Helsesektoren, både offentlig og privat, er i stadig vekst og endring og har stort behov for dyktige medarbeidere innenfor administrasjon og ledelse.

ung mann som smiler

− Jeg alltid hatt lyst til å jobbe med ledelse. Økonomisk forståelse er en god forutsetning for å komme seg til en ledelsesposisjon og inn i  helsesektoren. Utdanningen gir meg gode muligheter til å jobbe på flere nivåer og i ulike deler av en utrolig spennende sektor.

Kristian Olstad (21 år), førsteårstudent ved studiet Helseledelse og helseøkonomi, er redd mange gutter tror at hans studium tilsvarer sykepleierutdannelse, og at de dermed lar være å søke. At studiet tilsvarer sykepleierutdannelse kan Olstad avkrefte.
Marte Brovold Løberg er fast ansatt i Radiumhospitalets Forskningsstiftelse, utleid til Oslo Cancer Cluster som er en uavhengig medlemsforening etter Porters klyngemodell som arbeider for å samle bedrifter, organisasjoner og kompetanse- og utdanningsinstitusjoner med aktivitet innen cancer diagnostikk og behandling.