English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

i dag juni
UB har mye skeiv litteratur som vi stiller ut under Pride.. Foto: UiO/Runhild Seim
Tid og sted: 22. juni 2017 - 3. juli 2017, HumSam-biblioteket, Realfagsbiblioteket og Medisinsk bibliotek

På Universitetsbiblioteket finner du en stor samling av skeiv litteratur, litteratur som støtter UiOs forskningsgsgrupper, forskningsprosjekter og emner som tar opp LHBTQ-tematikk, kjønn og seksualitet.

24 juni

25 juni

Tid og sted: 25. juni 2017 13:00 - 17:00, Historisk museum

Kongos nasjonaldag er 30. juni, og av praktiske grunner arrangeres den årlige familiedagen i museet søndag 25. juni. I samarbeid med kongolesere i Norge inviteres alle interesserte til Historisk museum. Programmet for dagen vil som bestå av musikk, mat, foredrag og ideutveksling om videre samarbeid etter at prosjektet Kongoblikk er avsluttet.

Tid og sted: 25. juni 2017 14:00 - 15:00, foran Lids hus (Botanisk museum)

Hver søndag fra mai til august er det gratis omvisning i Botanisk hage.

26 juni

Tid og sted: 26. juni 2017 15:00 - 16:00, Historisk museum

Omvisning for UiO-ansatte i utstillingen Skeivt uteliv ved Vibeke Hermanrud, kurator fra Kunstplass 10. Museet er stengt for øvrig publikum denne dagen.

27 juni

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 28. juni 2017 - 1. juli 2017, Spikersuppa

På UiOs stand i Pride Park kan du møte engasjerte studenter og ansatte. Pride Park er gratis og åpent for alle.

Tid og sted: 28. juni 2017 13:30 - 15:00, Pride House i Eldorado bokhandel

I hvilken grad er maktkritiske og interseksjonelle perspektiver en del av dagens programplaner og pensum? Er skeive perspektiver integrert i høyere utdanning i Norge i dag? Møt forskere fra UiO, HiOA og Forskerkollektivet på Pride House.

Tid og sted: 28. juni 2017 18:00 - 19:00, Historisk museum

Seminar med Geir Morstad som forteller om historien til Virusgruppa. Geir Morstad "Perlemor" trakk sammen med Stein Rosenlund "Rosa" fulle hus til Virusgruppa sine dragshow fra 1992.

Tid og sted: 28. juni 2017 18:00 - 19:00, Historisk museum

Viruskveld i Skeivt uteliv.

Helseutvalget inviterer til seminar med Geir Morstad som forteller om historien til Virusgruppa.

Tid og sted: 29. juni 2017 11:00 - 12:00, Georg Sverdrups hus

Vil du bli kjent med landets fremste utdanningsinstitusjon? Bli med på en gåtur rundt på Blindern og hør om UiOs campus, studietilbud og studentliv, samt litt om historie og kunst på universitetet.