English version of this page

Arrangementer

Felles oversikt over UiOs arrangementer. Finner du ikke et spesielt arrangement eller er du kun interessert i arrangementer innen ett fagområde? Forsøk enhetenes lokale kalendere.

Kommende 5 dager

01 mars
Tid og sted: 1. mars 2017 10:15 - 12:00, Auditorium 1, Eilert Sundts hus

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer tradisjonen tro til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også studentkonkurranse og miniforedrag om et aktuelt tema. Og mingling, mat og drikke.

Tid og sted: 1. mars 2017 19:00 - 21:00, Tøyen Hovedgård

Bør toppforskere bruke tid på å skrive vitenskapelige barnebøker? Og hva gjør det med deres omdømme blant andre forskere? I dette engelspråklige bokbadet møtes professorene og barnebokforfatterne Kathy Willis og Jørn H. Hurum for å snakke om sine erfaringer.

02 mars
Olav Thon-stiftelsens logo
Tid og sted: 2. mars 2017 18:00 - 19:30, Universitetets aula

Olav Thon Stiftelsen utdeler i år for tredje gang faglige priser og støtte til undervisnings-relatert forskning innen de medisinske og matematisk-naturvitenskapelige fagområder. Dette er tildelinger for høytstående internasjonal forskning og for fremragende, forskningsbasert undervisning på universitets- og høyskolenivå.

03 mars
Tid og sted: 3. mars 2017 12:15 - 12:45, Foajeen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern

Josefin Winther er en spennende artist fra Bergen. Hun har gitt ut tre album, en EP og flere singler og har spilt ca. 300 konserter i Nord-Europa. Det fjerde albumet er på vei. Hun skrev sin første låt allerede som 13-åring. I 2006 ble hun, sammen med Susanne Sundfør, signet til labelen Your Favourite Music i Bergen.

Flere kommende arrangementer

Illustrasjonsfoto av kvinneansikt, med teksten "viten på lørdag" påskrevet.
Tid og sted: 4. mars 2017 13:00 - 14:30, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29

Kvinner lever lenger enn menn, men er det verdt det? Myter og sannheter om kropp og trening etter fødsel. Og vitenskapens heteste tips til orgasme. Åpent seminar i forbindelse med kvinnedagen, på Litteraturhuset 4. mars.

Tid og sted: 5. mars 2017 12:00 - 15:00, Historisk museum

Vi feirer kirsebærtrærnes blomstring med demonstrasjoner og aktiviteter for hele familien. Offisiell Hanamimarkering kl. 13.

Tid og sted: 6. mars 2017 19:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

DNK er inne i året hvor orkesteret feirer sitt 40-års jubileum. De starter feiringen med to konserter i Aulaen med Leif Ove Andsnes. I kveld får man høre W. A. Mozart. S. Prokofjev og E. Grieg. Terje Tønnessen er kveldens leder.

Tid og sted: 7. mars 2017 12:15 - 14:00, Rom 3438 (Caml), 3. et., Ole-Johan Dahls hus

Studenter og nylig utdannede masterkandidater med en kunnskapsbasert forretningsidé kan søke om inntil 1 million kroner fra Forskningsrådet. Prosjektet må forankres i et fagmiljø på universitetet. Studenter og ansatte fra alle fagmiljøer er hjertelig velkomne for mer informasjon.

Tid og sted: 7. mars 2017 19:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

DNK er inne i året hvor orkesteret feirer sitt 40-års jubileum. De starter feiringen med to konserter i Aulaen med Leif Ove Andsnes. I kveld får man høre W. A. Mozart., M. Åm og J. Haydn. Terje Tønnessen er kveldens leder.