Oversikt over versjoner av Vortex - Side 5

Publisert 22. mars 2011 15:39

Ny dokumentmal og listing for ledige masteroppgaver, forbedret mal for forskningsprosjekter og forskergrupper, mulig å laste opp flere filer samtidig, mulighet for høyrekolonne på mange listinger og mange andre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 17. jan. 2011 11:13

Den inneholder bl.a. publikasjoner fra Cristin, fikset problem med nedlasting av filer i Internet explorer, forbedret redigering, lag lenker til mapper og en rekke feilrettinger og forbedringer.

Publisert 30. nov. 2010 14:55

Søppelkasse hvor du kan finne igjen slettede dokumenter, oppgradert editor (fra FCK til CKeditor), ny videospiller (støtter flash- og h264-video samt streaming), enklere innsetting av video og lyd i dokumenter m.m.

Publisert 24. sep. 2010 11:52

Automatisk sjekk av alle lenker i forhåndsvisning, mer robust redigering — spesielt i forbindelse med bytting av nett, komponent for å liste programmene og emnene til en student, ny tjeneste som viser beskjeder fra programmer og emner for hver student, automatisk lenke mellom personpresentasjon på norsk og engelsk.

Publisert 8. sep. 2010 11:36

Mulighet for å slette flere dokumenter om gangen. Forbedringer av person-  og enhetssøk. Justering av listinger og dokumentmaler (både i redigering og visning). Ny rapport for personer som ikke får hentet informasjon fra SAPUiO. En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 8. juli 2010 16:31

Fikset problemet med at du kan bli "sittende" fast på 400-bad request når du logger inn på ulike nettsteder. Fikset problemet med at du havner på feil dokument når du administrerer. Bedre ytelse på spørringer i systemindeksen. I tillegg en rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 21. juni 2010 20:24

Ny mal for forskergruppe, kontaktveileder og organisatorisk enhet, nye alfabetiske listinger av forskningsprosjekter og forskergrupper, studieprogramvelger, integrert person og enhetssøk, styring av navigasjon (venstremeny, tilbake-peker og ansvarlig for denne siden). 

Publisert 11. mai 2010 18:00

Ny innloggingstjeneste, kalendervisning av arrangementer, bloggmappe, sikker forbindelse ved visning av adgangsbegrensede dokumenter og forbedret sikkerhet ved administrasjon av dokumenter.

Publisert 16. feb. 2010 15:03

En ny mappetype skreddersydd for visning av bilder; velg mellom bildeliste, bildegalleri og eller tabellvisning. Egen komponent for å vise frem bildemappe i et dokument. Integrerte rapporter på alle mapper for nettstedkart og sist endret (med visning av bl.a. rettigheter og arv). Mulig å flytte bokser opp og ned i Ny UiO-web forsider. En rekke feilrettinger og forbedringer.

Publisert 8. des. 2009 13:22

Nye skreddersydde dokumentmaler for bl.a. person og prosjekt tilpasset UiO, støtte for publisering og avpublisering inkl. tidsstyrt publisering, fletting av innhold fra flere mapper, henting av publikasjoner fra Frida for vitenskaplige ansatte, automatiske personoversikter m/bilde, telefon, e-post m.m., nytt personsøk og emnesøk og forbedret fritekstsøk.

Publisert 24. aug. 2009 17:15

Første versjon av nytt rammeverk for definering av dokumentmaler, autocomplete av gruppenavn under rettigheter, autocomplete av fullt navn basert på brukernavn og en rekke sikkerhetsforbedringer.

Publisert 17. juni 2009 17:15

Ny arkitektur for utvikling av dokumentmaler, enklere å se om et dokument er lesebegrenset, mulig å gi rettigheter til en bruker basert på navn (med autocomplete), advarsel når kopiering eller flytting av et dokument medfører endrede rettigheter, eget felt for kartreferanse i arrangementsmalen. En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Publisert 26. mars 2009 17:15

Automatisk pålegging av UiOs visuelle profil på nyopprettede mapper og dokumenter. Webredigering av alle typer nettsider uten å måtte konvertere til XHTML. Enklere å sette inn ulike typer video og lyd i nettsider. Brødsmulesti som tar høyde for dynamiske tjenester. Eget navn for mapper i navigasjonskomponenter. En rekke mindre feilrettinger og forbedringer.