English version of this page

Kultur- og velferdsutvalget (KVU)

Kultur- og velferdsutvalget (KVU) skal bidra til å styrke fellesskapet og tilhørigheten til UiO blant alle ansatte.

Hva gjør KVU?

  • KVU arrangerer aktiviteter og skaper møteplasser på tvers av arbeidssteder, fag og stillinger slik at de ansatte kan bli bedre kjent med ulike deler av UiO og med hverandre.
  • Utvalget gir midler til ulike trivsels- og kulturtiltak ved UiO. For mer informasjon, se utvalgets retningslinjer.
  • KVU administrerer Velferdsprisen som deles ut årlig til en gruppe ansatte, et fagmiljø eller enkeltpersoner. Les mer om velferdsprisen.

Arrangementer

Invitasjoner til KVUs arrangementer sendes alle ansatte med e-post. De fleste arrangementer blir dessuten annonsert i Uniforum.

24. okt. 2017 19:30 - 21:00 , Universitetets aula, Karl Johans gate 47 Legg til i kalender

Kultur- og velferdsutvalget inviterer ansatte med venner og familie til urfremføring av verket Spor av Andrew Smith og Sarah Camille Ramin Osmundsen. Verket har tematikk fra menneskerettighetene og er genreoverskridende med jentekor og slampoeten Sarah Camille.

25. okt. 2017 19:00 - 20:30 , Universitetets aula, Karl Johans gate 47 Legg til i kalender

Kultur- og velferdsutvalget støtter universitetets konsertserie for unge talenter ved å tilby alle ansatte med venner og familie å delta på konsertene helt gratis. Mer informasjon og billettbestilling finner du på hjemmesiden til Universitetets Aula. Følg denne lenken (det er lurt å ha billett på forhånd, selv om det er fri entré).

31. okt. 2017 19:00 - 20:30 , Universitetets aula, Karl Johans gate 47 Legg til i kalender

Kultur- og velferdsutvalget inviterer ansatte med venner og familie til en aften med musikk av Verdi og Wagner med bl.a. Thomas Ruud som Sigmund i Die Walküre av Wagner. Duetter og arier av Giuseppe Verdi blir det også.

 
Publisert 6. okt. 2008 09:08 - Sist endret 4. sep. 2017 16:55