Bildet kan inneholde: kvinne, ansikt, hud, hode, hake.
Publisert 20. nov. 2019 14:56

Universitetsdirektøren vil utrede muligheten for å etablere en felles fakultetsadministrasjon for Det odontologiske fakultet og Det medisinske fakultet

Bilde fra forelesning
Publisert 15. nov. 2019 17:01

Torsdag 14. november feiret fakultet 60 år som eget fakultet ved Universitetet i Oslo. Det ble behørig feiret fra morgen til kveld.

Dekan og Professor Pål Barkvoll tar imot Dekan, Professor Yusuf Osman fra the University of the Western Cape
Publisert 11. nov. 2019 14:44

Denne høsten har fakultetet hatt besøk fra representanter fra samarbeidspartner the University of the Western Cape.

Bildet kan inneholde: sjekk, begivenhet, samfunnet, fagbrev, tildele.
Publisert 4. nov. 2019 11:12

Det var Thea Smedsrud Bjørnstad fra  Det odontologiske fakultet som ble tildelt studentforskerprisen under NTFs landsmøte.

Studenten ved en bod
Publisert 28. okt. 2019 13:59

- Eg trur eg er med på å gje eit litt anna bilete av odontologifaget enn den skumle tannlegen.

Bildet viser en ung jente, Anna, på 8 år som lærer å pusse tenner av en tannlegestudent.
Publisert 22. okt. 2019 08:44

Tannlegestudent Marta Miladinovic gjev Anna på 8 år gode råd om tannpuss. Stemninga er særs god mellom Marta og Anna, som har slappa av i tannlegestolen og lese Donald Duck. Ho tykkjer om å møte ein engasjert tilsett og det nærast gnistrar mellom dei to - med korte morosame kommentarar og muntre blikk.

Foto: Nils Olav Mevatne, OD/UiO

Bildet kan inneholde: person, barn, ansikt, baby, ansiktsuttrykk.
Publisert 11. okt. 2019 15:35

Mandag 14. oktober er Verdens kariesfrie dag. Fokus i år er å begrense sukkerinntak hos barn under 2 år for å kunne gi forutsetning for bedre helse og tannhelse gjennom livet.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, begivenhet, ungdom, samfunnet, prisutdeling.
Publisert 10. okt. 2019 12:15

Dei europeiske og skandinaviske delane av the International Association for Dental Research (IADR) var vertskap for dette årets kongress i Madrid, med stor deltaking frå Det odontologiske fakultet.

Bildet kan inneholde: offisielt, business.
Publisert 7. okt. 2019 15:29

Dekan Pål Barkvoll er skuffet over forslag til årets statsbudsjett

Et gammelt bilde fra kantinen ved fakultet
Publisert 1. okt. 2019 15:26

Den 14.  november har vi gleden av å invitere tidligere studenter og ansatte samt nåværende ansatte og studenter til en jubileumsfeiring i anledning fakultets 6o års jubileum.

fire forskere står oppstillt
Publisert 30. sep. 2019 15:28

En posterpresentasjonspris fra Berlin adresserer viktigheten av et tverrfaglig samarbeid om munnhelsen innen palliativ pleie

Tre deltakere sittende i panelsamtale og en person på talerstolen
Publisert 30. sep. 2019 11:41

Vi lever stadig lenger. Hvordan skal vi som samfunn møte utfordringene dette gir oss? Og ikke minst: Hvordan kan det at vi blir eldre, brukes som en ressurs? Det var spørsmålene som ble tematisert på Litteraturhuset under årets forskningsdager.

Gruppebilde på scenen med presentasjon-slide i bakgrunnen
Publisert 13. sep. 2019 09:16

Den europeiske endodontiforeninga arrangerer denne veka sin 19. konferanse. Institutt for klinisk odontologi har sett sitt preg på programmet.

Publisert 2. sep. 2019 13:23

7.semester tannlegestudenter som vil søke seg til Berlin, har søknadsfrist 5.september.

Portrettbilde av Kari Henriksen
Publisert 27. aug. 2019 12:14

Det kommende året skal begge studieprogrammene på fakultetet evalueres.

Publisert 20. aug. 2019 10:06

Det er et spørsmål som opptar forskere ved OsloMet og Det odontologiske fakultet ved UiO.

Publisert 12. aug. 2019 08:54

Christina Hvaring blir tildelt kongens gullmedalje for sin doktorgrad i odontologi.

Dekan foran bilde av Solen av Edvard Munch
Publisert 24. juni 2019 15:41

Den vakre aulaen var nok en gang en verdig ramme da årets kandidatavslutning ble avholdt.

Bildet kan inneholde: hånd, hud, finger, spiker, gest.
Publisert 24. juni 2019 13:20

UiO skal høsten 2019 gjennomføre lokale lønnsforhandlinger. Som ansatt ved OD er det flere frister og rutiner du må sette deg inn i.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, samfunnet, ungdom, team, begivenhet.
Publisert 21. juni 2019 14:49

Tradisjonen tro var det høy kvalitet på årets masterpresentasjoner, og som vanlig hadde juryen en vanskelig jobb. Her er årets prisvinnere.

Publisert 13. juni 2019 14:22

Fikk du ikke vært på allmøtet på tirsdag? Her kan du se møtet i opptak.

Panelet på litteraturhusets scene
Publisert 13. juni 2019 11:11

På frukostmøte om eldres munnhelse var det einigheit om at samhandling er viktig for at eldre skal få den oppfølginga dei har krav på.

Tannlegestudent med grønt munnbind bøyd over pasient
Publisert 20. mai 2019 13:43

Dei nyutdanna studentane frå Det odontologiske fakultetet (OD) er godt nøgde med kvaliteten på utdanninga, og dei får jobbar som svarar til forventingane.

Fra v. Erasmusstudent Nuria Mestres Solanas, samt instruktørtannlege Berta Paulo Rodriguez fra Universitat Internacional de Catalunya og instruktørtannlege Morten Hanstad ved Det odontologiske fakultet, UiO
Publisert 10. mai 2019 16:57

I dag fikk fakultetet besøk av en instruktørtannlege som er ansatt hos samarbeidspartner Universitat Internacional de Catalunya i Barcelona.

Bildet kan inneholde: Medisinsk assistent, Hvit kåpe, Sykepleier, Uniform, Helsepersonell.
Publisert 8. mai 2019 08:56

Alle som kom inn døra i Geitmyrsveien ble i morgentimene møtt av blide og kunnskapsrike medlemmer av HMS utvalget som informerte om årets kampanje over kopp kaffe og boller.