English version of this page

Aktuelt for ansatte - Side 5

MED-nytt
Publisert 12. feb. 2020 12:01

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese forskningsdekanens leder om Livsvitenskap. Les også om fordypningspraksis i medisinstudiet. Vi har fått flere store tildelinger til infrastruktur og forskning og fire av våre forskere leder nye innovasjonsgrupper i SPARK.  

Illustrasjonsbilde av prøveforelesning. Strekmann viser en bakterie på tavlen.
Publisert 12. feb. 2020 06:35

Dekanen har i det siste sendt flere forslag til tema for prøveforelesningen tilbake til bedømmelseskomiteen. Det oppgitte emnet har ligget for nært opp til tema for avhandlingen. For å unngå forsinkelser og merarbeid er det viktig at komitéleder setter seg grundig inn i regelverket for prøveforelesningen.

Jens Petter Berg
Publisert 11. feb. 2020 15:40

Oslo LifeScience: I løpet av fire dager vil flere tusen mennesker, både forskere fra ulike fagmiljø og byens befolkning, delta på ulike arrangementer om helseforskning, helsenæring, miljøforskning og bærekraft.

Blå sløyfe
Publisert 4. feb. 2020 00:10

Tykktarmskreft er en av kreftformene som øker mest i Norge og det snakkes og skrives mye om denne kreftformen. I dag, 4. februar, markeres den internasjonale kreftdagen. I den anledning får du de viktigste fakta om tykktarmskreft her.

MED-nytt
Publisert 22. jan. 2020 13:57

I årets første MED-nytt kan du lese dekanens leder med refleksjoner om utfordringene som venter i 2020 og for dette tiåret. Du kan også lese om: Ny Ph.d.-poliklinikk. Sollid ny leder for Jahrekomiteen. Søk om å bli merritert underviser. God uttelling i tidenes største NFR-pott. Les årsplanen 2020 - 2021. Og mye mer. Godt nytt år!

Ivar Prydz Gladhaug, Foto: Øystein Hrogmo, UiO
Publisert 22. jan. 2020 12:39

Vi håper dere alle har fått en god start på det nye året etter en velfortjent jule- og nyttårsferie. Ved starten på et nytt arbeidsår er det naturlig å reflektere over de oppgaver vi vet står foran oss. Flere av satsingene vi nå sammen skal konsentrere oss om vil prege Det medisinske fakultet ikke bare det kommende året men sannsynligvis hele det tiåret vi nå går inn i.

Bildet kan inneholde: klær, gatemote, mote, frakk, yttertøy.
Publisert 22. jan. 2020 10:51

Nå kan du få hjelp med alt som gjelder Ph.d.-programmet der du er! Fakultetets rådgivere kommer ut på enhetene på faste dager.

MED-nytt
Publisert 19. des. 2019 14:58

I årets siste utgave kan du lese om nytt senter for fremragende utdanning, tid for å nominere til Jahreprisen, gi innspill til utredning av felles fakultetsadministrasjon med OD, ERC consolidator grant til Olweus, pris for forskning på kvinnehelse til Sundby, velferdsprisen til Carina Knudsen, nasjonalt utdanningsmøte i medisin, viktige søknadsfrister og mye mer.

MED-nytt takker for det gamle og ønsker alle en riktig god jul!

Bildet kan inneholde: juletre, jul, julepynt, tre, julepynt.
Publisert 19. des. 2019 13:52

Vi i dekanatet er godt fornøyd med det vi i felleskap og i samarbeid med alle ansatte har fått til ved Det medisinske fakultet i løpet av vårt første år som valgte ledere.

bildet viser Visedekan Eivind Engebretsen
Publisert 27. nov. 2019 16:41

Ett av våre viktigste samfunnsoppdrag som universitet og fakultet er å utdanne nye generasjoner med akademikere gjennom våre studier og vår forskerutdanning. Men vi må også gi unge akademikere støtte og ferdigheter til å ta større grep om egen karriere. Spesielt når vi utdanner flere enn vi selv har stillinger til.

Potrretter av de tre kandidatene.
Publisert 19. nov. 2019 08:02

Nå kan midlertidig vitenskapelig tilsatte, inkludert midlertidig tilsatte professor II, stemme inn sin representant til fakultetsstyret.