English version of this page

Aktuelle saker

Bildet viser flere personer i joggedress med striper langs armene, som holder armene ut mens de danser
Publisert 12. nov. 2021 09:07

Stemningen var god da ledelsen på Institutt for medisinske basalfag trommet sammen til «reconnection week» for at kollegaer kunne treffes på tvers av avdelingene.

Publisert 18. aug. 2021 15:55

Semesterstart i full gang. Husk å bruke opp fleksitid som overstiger 50 timer innen 31. august. Lederartikkel om Circle U.

Publisert 10. juni 2021 09:47

Velkommen til MED-nytt! Les om: Utredning av 210 nye studieplasser på medisinstudiet. Webinar om å bruke infrastruktur for å løfte forskningen. Jahrepriseen. Legeforeningens kvalitetspris. Medisinstudentenes undervisningspris. Med mer.

Publisert 26. mai 2021 13:52

Velkommen til MED-nytt! Gi oss din mening om innovasjon ved MED. Ta inititativ til gode studentassistentstillinger og lever din søknad til høstens kurs i Postdoktorprogrammet.

Publisert 23. apr. 2021 13:42

Velkommen til MED-nytt. Direktør Unn-Hilde Grasmo-Wendler har skrevet leder om nytt økonomi-, lønns- og personalsystem. Meld deg på webinar om Horisont Europa. Les og hold deg oppdatert på dette og mange flere saker.

Publisert 14. apr. 2021 14:46

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese hva studiedekanen for medisinstudiet kan fortelle om kvalitetsløftet av studieplanen for studiet fra 2014 og mye mer.

Publisert 31. mars 2021 08:14

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese forskningsdekanens lederartikkel om Horisont Europa, få en påskeoppmuntring fra dekanen, få vite mer om verneombudenes oppgaver og m.m.