English version of this page

Aktuelle saker

Publisert 14. okt. 2020 13:57

Velkommen til MED-nytt nr. 13 2020. Nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, linje, logo, merke.
Publisert 14. okt. 2020 08:56

European Research Council (ERC) har ulike stipender avhengig av hvor du er i karrieren din. ERCs Starting og Consolidator Grants kan være midt i blinken for deg som har en god idé og som trenger støtte på veien videre.

Publisert 30. sep. 2020 11:39

Velkommen til MED-nytt nr 12 2020. Ditt nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

Publisert 18. sep. 2020 11:07

Velkommen til MED-nytt nr 11 2020. Ditt nyhetsbrev med siste nytt fra forskning, undervisning og priser ved Det medisinske fakultet.

Publisert 1. juli 2020 14:02

God sommer! Her kommer siste MED-nytt før ferien. Les lederen som oppsummerer semesteret og viser vei for høsten og mange flere saker om store prisutdelinger, karrieremuligheter, viktige frister med mer.

Publisert 17. juni 2020 16:32

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om hvor høyt verdsatt din innsats har vært denne våren. Fakultetsledelsen deler ut to digitalis purpurea, en til forskere og undervisere og en til teknisk og administrativt ansatte. Les også om: Københavnsuniversitet blir med i Helseinnovatørskolen som nettopp også har åpnet for nye påmeldinger til kurs. Rykende ferske tall og fakta. MED er partner i to nye SFI’er. Med mer.

Publisert 3. juni 2020 13:33

I denne utgaven av MED-nytt får du gode råd til Thonprissøknaden og for statistikkhjelp til covid-19-prosjektet. Du kan lese om nye fellows i Scientia fellows II, syv nye e-læringsprosjekter, undervisningspriser, Jahreprisen 2020, viktige frister og mye mer.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, mennesker, samfunnet, team, ungdom.
Publisert 2. juni 2020 06:41

OCBE gir statistisk og epidemiologisk rådgivning i COVID-19-prosjekter for forskere og studenter ved UiO og Helse Sør-Øst (HSØ). De kan også hjelpe med andre nasjonale og internasjonale prosjekter.

Ti av de 12 som får penger til Elæring
Publisert 29. mai 2020 07:03

Professor Per Grøttum er godt fornøyd med årets søkere på midler til e-læringsprosjekter. Han har delt ut penger til tolv entusiaster og hele syv prosjekter innen atferdsfag, ernæring, fysiologi/farmakologi, KLoK, mikrobiologi, nevrologi og venerologi.

Publisert 20. mai 2020 12:48

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om siste nytt fra ledelsen om koronasituasjonen, årets Thon-prisutlysning, NFR-støtte til forskning ved Klinmed og Helsam, ny HR-sjef på MED, spesialutlysning av forskerlinjeprosjekter på covid-19, koronastipend til internasjonale studenter og mye mer.

Rektor ved UiO, Svein Stølen sammen med Olav Thon under utdelingen av Thon-prisene i 2019. Foto: Terje Heiestad/UiO
Publisert 20. mai 2020 11:08

Olav Thon Stiftelsen deler hvert år ut nasjonale priser for fremragende undervisning med fokus på støtte til studentaktiv forskning, en pris med støtte til nordiske forskningsprosjekter og en internasjonal pris innenfor matematisk-naturvitenskapelige og medisinske fagområder.