English version of this page

Aktuelt for ansatte

Publisert 1. juli 2020 14:02

God sommer! Her kommer siste MED-nytt før ferien. Les lederen som oppsummerer semesteret og viser vei for høsten og mange flere saker om store prisutdelinger, karrieremuligheter, viktige frister med mer.

Published June 26, 2020 2:22 PM

UiO:Nordic announces funding for up to five interdisciplinary research groups/projects. The duration is up to two years and the maximum funding is 2 million NOK. Deadline: 01 September, 2020

Ivar Prydz Gladhaug, Foto: Øystein Horgmo, UiO
Publisert 22. juni 2020 23:24

Et uvanlig og utfordrende semester nærmer seg slutten. Både undervisning og eksamener er kommet vel i havn, takket være stor fleksibilitet og innsats fra både studenter og ansatte.

Publisert 17. juni 2020 16:32

I denne utgaven av MED-nytt kan du lese om hvor høyt verdsatt din innsats har vært denne våren. Fakultetsledelsen deler ut to digitalis purpurea, en til forskere og undervisere og en til teknisk og administrativt ansatte. Les også om: Københavnsuniversitet blir med i Helseinnovatørskolen som nettopp også har åpnet for nye påmeldinger til kurs. Rykende ferske tall og fakta. MED er partner i to nye SFI’er. Med mer.

Published June 5, 2020 6:19 PM

Norwegian Health Association invites researchers to apply for postdoctoral fellowships related to research projects focusing on causes, prevention, diagnosis and treatment of dementia. This includes proposals related to the Covid-19 epidemic and dementia. Deadline: Tuesday 1 September, 2020

Publisert 3. juni 2020 13:33

I denne utgaven av MED-nytt får du gode råd til Thonprissøknaden og for statistikkhjelp til covid-19-prosjektet. Du kan lese om nye fellows i Scientia fellows II, syv nye e-læringsprosjekter, undervisningspriser, Jahreprisen 2020, viktige frister og mye mer.

En ambulanse som står i veikanten. Ambluansefolk og andre er på utsiden.
Publisert 2. juni 2020 13:21

Jeg nærmer meg 70 år, og mine universitetsoppgaver går mot slutten. Det gir meg en anledning til å se tilbake på årene med medisinsk etikk. Det er nesten 30 år, den første tiden mye kombinert med arbeid som lege.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, mennesker, samfunnet, team, ungdom.
Publisert 2. juni 2020 06:41

OCBE gir statistisk og epidemiologisk rådgivning i COVID-19-prosjekter for forskere og studenter ved UiO og Helse Sør-Øst (HSØ). De kan også hjelpe med andre nasjonale og internasjonale prosjekter.

Published May 29, 2020 11:39 AM

The Research Council of Norway (RCN) and the National Natural Science Foundation of China (NSFC) are issuing a joint call on sustainable and safe food from agriculture and aquaculture. The call will open on June 15, 2020 with Deadline: September 02, 2020.