English version of this page

Aktuelt for ansatte - Side 7

Bilde av livsvitenskapsbygget
Publisert 13. sep. 2019 11:33

- Hvilke utfordringer skal Livsvitenskapsbygget løse? Det er nå vi kan påvirke det! Prodekan Jens Petter Berg ber alle fakultetets ansatte benytte anledningen til å komme med innspill nå.

Knut Lundin, utdanningsleder og professor.
Publisert 4. sep. 2019 13:34

Undervisning av medisinerstudentene er en av hovedaktivitetene ved Klinmed. Undervisningen er blitt betydelig styrket med egne Utdanningslederstillinger ved hvert institutt.

MED-nytt
Publisert 3. sep. 2019 14:46

Godt nytt semester! Les om: Hvorfor regionsykehus på Gaustad er viktig for forskningen. Livsvitenskap ved MED. Få hjelp til søknadsskriving. Nytt nettbasert kurs i personvern og mye mer.

Bildet kan inneholde: tavle, design, rom.
Publisert 3. sep. 2019 14:23

Fikk tilslag: Hesso Farhan (IMB) er koordinator for et ITN-konsortium og med-koordinator i et annet. Hartmut Luecke (NCMM) og Tom Eirik Mollnes (Klinmed) er partnere i hvert sitt konsortium. Alle fikk de tilslag på søknaden i 2019. Nå kan du planlegge din ITN-søknad for 2020.

Bildet kan inneholde: sykehus, medisinsk assistent, jobb, produkt, klinikk.
Publisert 3. sep. 2019 13:53

Alle ansatte som er involvert i forskning kan nå ta vårt nettbaserte kurs i personvern, PIFF. Dette gjelder for alle vitenskapelig ansatte. Først ute er IMB.

Illustrasjonsfoto av konsulenthjelp fra Colourbox
Publisert 2. sep. 2019 13:35

UiO har en felles rammeavtale for konsulenttjenester til søknadsutvikling. Fakultetet investerer i at forskere som skal søke EU-midler skal få hjelp. Les mer om hvordan her.

Evandro Fei Fang og Hilde Nilsen
Publisert 29. aug. 2019 15:08

Forsker Evandro Fei Fang og professor Hilde Nilsen er tildelt fem millioner kroner fra Rosa sløyfe-aksjonen. De skal forske på forebygging og lindring av senskader på hjertet ved behandling med cellegift.

Harald Stenmark og Anette Sørensen
Publisert 20. aug. 2019 09:41

Harald Stenmark avslutter sin innsats som leder for Jahrepriskomiteen med årets tildeling. Prisutdelingen er en feiring av forskningen, litt løsere i snippen enn i 2011, men fortsatt like verdig og prestisjefullt.

MED-nytt
Publisert 21. juni 2019 09:51

MED-nytt ønsker god sommer. Les dekanens leder om hvem som skal flytte inn i Livsvitenskapsbygget og om digitalis til Liv Bjøntegaard Finess. Les også om endringer i regler for doktorgrad, nasjonalt dekanmøte, medisinstudenter i praksis, 3000 har tatt vår MOOC laget ved Helsam, tildeling av Kongens gullmedalje og viktige priser med mer.

Tre unge studenter ved siden av hverandre
Publisert 12. juni 2019 14:31

Har du en eller flere praksisplasser til våre studenter? Meld inn praksisplasser og forbered medisinstudentene på jobben som lege.

− Jeg håper at vi kan tilby våre studenter mange spennende praksisplasser i januar - og i årene fremover, sier Elin Olaug Rosvold, prodekan for medisinstudiene ved UiO.

Jens Petter Berg
Publisert 28. mai 2019 14:01

Forskerutdanningen ved MED er viktig for meg som forskningsdekan. Vi er gode på organisering av forskerutdanningen. Nå ser vi på hvordan vi kan hjelpe hverandre til å bli enda bedre.

MED-nytt
Publisert 28. mai 2019 13:45

Les forskningsdekanens leder om  Ph.d-utdanningen ved fakultetet. Få også med deg: Utlysning av Thonprisene. Mange NFR-søknader fra fakultetet. Første utlysning av 54 stillinger i Scientia Fellows II er ute. Karriereutviklingskurs på Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen. Utdeling av viktige priser med mer.

Gruppebilde, se billedtekst
Publisert 27. mai 2019 14:54

Utredning om flere studieplasser på de medisinske fakultetene, nasjonal delprøve og nasjonal modell for felles MD/MBA var noen av sakene under vårens nasjonale utdanningsmøte for medisin på UiO.

MED-nytt.
Publisert 9. mai 2019 15:06

Her kan du lese om satsning på karrierestøtte og postdoktorprogram, nye kurs, forskere starter vaksineblogg, seks prosjekter får innovasjonsmidler fra UiO, ny "One Health" Lancetkommisjon, Cellens miljøstasjon, ny parkeringsapp på UiO, ERC-workshops og mye mer.