SV-nytt

• anne_julie1 Leder: Viktig å ikke tape langsiktigheten av syne 24. sep. 2020

La oss foreta følgende lille tankeeksperiment: La oss anta at vi ikke har noen etablerte programmer og nå står foran en større studiereform der vi skal skape fremtidens samfunnsvitenskapelige og flerfaglige studieprogrammer. Hadde vi endt opp med vår nåværende portefølje, dersom vi hadde startet med helt blanke ark i dag? spør SV-dekan Anne Julie Semb.

Read English version of Dean Anne Julie Semb’s Editorial below.

Kort møte

• arnfinn-haagensen-midtboen-330pg Kort møte med Arnfinn Haagensen Midtbøen 22. sep. 2020

- Jeg hadde en gang i tida en ide om at jeg skulle bli enten billedkunstner eller håndballproff, men takk og pris var det bare en fase, sier Arnfinn Haagensen Midtbøen, nyansatt førsteamanuensis på Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Aktuelt på SV

• jonas-med-ledelsen.660jpg Mange ville høre AP-lederen forelese om verdenssituasjonen 19. okt. 2020

AP-leder Jonas Gahr Støre trakk mange tilhørere da han tidligere i oktober gjestet SV-fakultetet med forelesningen «Norges rolle i verden i en krisetid».

• eilert-sunds-husx660 Valg av midlertidig vitenskapelig ansatte til fakultetsstyret 14. okt. 2020

Vil du være med å påvirke det som skjer på SV-fakultetet? Det er tid for at midlertidig vitenskapelig skal velge sin representant til fakultetsstyret for 2021. Frist for å komme med forslag er 2. november kl. 17.

• verktoyillustrasjon_330px Forskpro er lansert 25. sep. 2020

Snart kommer du som er prosjektleder til å få en e-post fra Forskpro om at ditt NSD-meldte prosjekt er klart til publisering. Forskpro er et verktøy UiO bruker for å holde oversikt over forskningsprosjekter.

• barbro_hc_660 To nye koster på SV 24. sep. 2020

Barbro Kolbjørnsrud er ny arbeidslivskoordinator ved SV-fakultetet med lang erfaring fra BI. Hans Christoffer Tyldum er vikar som kontorsjef på C-REX, men lang erfaring fra HF (UiO).

• kari-henriksen-660 Flytte- og oppussingskoordinatoren 24. sep. 2020

Før neste sommer skal oppgraderingen av Eilert Sundts hus starte – og før det igjen skal bygget tømmes for nesten alle ansatte. Seniorrådgiver Kari Henriksen i fakultetsadministrasjonen koordinerer det hele. (English version below)

Aktuelle arrangementer