Kort møte

Bildet kan inneholde: hest, pattedyr, virveldyr, halter, hodelag.
Publisert 23. nov. 2020 15:42

-  Akkurat nå er jeg opptatt med å planlegge en ny datainnsamling om vennskap og ungdom under Covid-19 pandemien, sier Mona Bekkhus, som er førsteamanuenis på Psykologisk institutt. Når hun har fri, setter hun seg ofte på hesteryggen.

Kvinne  utenfor SV-fakultetet med høstfarger bak
Publisert 27. okt. 2020 12:54

-  Jeg er opptatt av at alle blir ivaretatt i pandemisituasjonen vi er i nå. Arbeidsgiver har ansvaret for arbeidsmiljøet og vernelinjen passer på, men jeg tenker vi alle kan være litt «gode nabokjerringer», sier Mari Gakkestad,  lokalt hovedverneombud for SV-fakultetet og rådgiver ved Økonomisk institutt.

Foto av mann med blondt hår
Publisert 22. sep. 2020 13:23

- Jeg hadde en gang i tida en ide om at jeg skulle bli enten billedkunstner eller håndballproff, men takk og pris var det bare en fase, sier Arnfinn Haagensen Midtbøen, nyansatt førsteamanuensis på Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Økonomisjef på SV-fakultetet Geir Sigvat Toft på motrsykkel foran SV-bygget.
Publisert 26. aug. 2020 11:52

- Å ha det gøy på jobben er kanskje en floskel. Likevel er dette veldig motiverende for meg, sier Geir Sigvat Toft, ny seksjonssjef for økonomi på SV-fakultetet og motorsykkel-entusiast.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, øyenbryn, frisyre.
Publisert 27. mai 2020 10:33

Når hun  skal koble helt av fra  forskningen på ytre høyre, løper hun langt, danser med døtrene eller skiseiler på Finse. Møt Cathrine Moe Thorleifsson, antropolog og forsker ved C-REX (Senter for ekstremismeforskning).

Laptop med bilde av en kvinne med mørkt hår
Publisert 22. apr. 2020 11:23

- Jeg har jobbet ved universitetet siden 1998 og var ansatt ved HF-fakultetet i  drøye 20 år. Nå har jeg flyttet over plassen til SV-fakultetet og TIK,  sier Inger-Johanne Ullern, nyansatt kontorsjef ved TIK Senter for teknologi, innovasjon og kultur.

Mann ved arbeidspult hjemme
Publisert 25. mars 2020 15:45

- Jeg er så heldig at jeg kan jobbe med det jeg har utdannet meg til og som interesserer meg, i et arbeidsmiljø med hyggelige kolleger som jeg trives med. Vi har et godt arbeidsmiljø i administrasjonen på PSI. Det er gull verdt, sier Svein Harald Milde, seniorrådgiver i kommunikasjon ved Psykologisk institutt siden 2011.

Portrett av Kari Marie Pound Davies
Publisert 26. feb. 2020 18:20

- Jeg synes det er fantastisk å få jobbe på Universitetet i Oslo og føle at vi alle; studenter, administrasjon, forskere, renholdere, absolutt alle, er med på å bidra inn i dette store utrolig viktige prosjektet, sier Kari Marie Pound Davies, assisterende fakultetsdirektør og administrativ studieleder på SV siden i fjor høst.

Bilde av professor Carl Henrik Knutsen foran bokhyllenpå kontoret på Blindern
Publisert 30. jan. 2020 08:53

- Også professorer trenger opptil flere klapp på skulderen for å holde det gående, sier professor ved Institutt for statsvitenskap Carl Henrik Knutsen. Han er opptatt av både diktatorer og hip-hop.