Åpne en Google-kalender i Outlook

Slik kan du importere eller abonnere på en Google-kalender i Outlook.

I Google Kalender

For å kunne se Google-kalenderen din i Outlook trenger du enten en adresse eller en eksport av kalenderen.

Logg inn på Google. Velg Kalender -> Kalenderinnstillinger. Nå kan du velge kalenderen du vil abonnere på eller om du vil eksportere kalenderdataene

Kalenderinnstillinger

Eksportere en kalender

Gå til Eksporter kalendere. Velg Save as så du vet hvor du har lagt filen.

Lagre som

Dette er en komprimert fil med kalendrene dine. Èn fil for hver kalender.

For å pakke den ut høyreklikker du på den og velge Extract All.

Abonnere på en kalender

Privat-adresse til kalender

Du kan dele din kalender med andre eller abonnere på den.

For å abonnere velger du Privat adresse og klikker på knappen til høyre for denne der det står iCal.

Du får nå opp en melding om adressen til denne kalenderen. Ta vare på denne - det er den Outlook trenger.

I Outlook

Importere en kalender (statisk)

Fra kalendervisning i Outlook velg menyen File -> Open -> Open Calendar.

File -> Open

Du blir nå bedt om filen/filene du eksporterte fra Gmail, og som er pakket ut til en mappe.

Velg den eller de kalenderne du vil importere:

Velg fil du vil åpne

Abonnere på en Google-kalender

For å abonnere på en Google-kalender velger du Add Calendar -> From Internet..  fra kontekstmenyen:

Add Calendar

Du blir nå bedt om adresse. Det er Privat-adressen du hentet i sted:

Skriv inn URL

Du får deretter opp en dialog-boks:

dialog-boks

Her velger du enten OK/Cancel eller avanserte innstillinger:

Avanserte instillinger

Du ser nå Google-kalenderen i Outlook.

Other Calendars

Den som her er grønn er den importerte, den andre (Internet Calendars) den som abonneres på.

Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 7. juli 2021 11:03