Finn ut når et rom er ledig i Outlook

Alle møterom har en egen kalender som viser når det er opptatt eller ledig.

Du kan vise kalenderen for et rom på to måter.

Planleggingsassistent

1. Begynn på møteinvitasjonen, og angi tidspunkt. Velg bygningen du skal booke rom i, fra Show a room list-nedtrekksmenyen.romliste
  2. Velg Scheduling assistant. Da får du en oversikt over alle rommene på huset og når de er opptatt. Her kan du flytte møtetidspunktet om nødvendig, og du kan velge møterom ved å klikke i markeringsboksen til venstre for rommets navn. Når du har valgt møterom, går du ut av Scheduling Assistant ved å klikke på Appointment i oppgavebåndet øverst.scheduling assistent

Kalenderliste

1. Har du et rom du ofte vil se timeplanen for, kan du legge den til som kalender: Høyreklikk på Rooms under oversiktskalenderen til venstre for kalendervisningen. Velg Add Calendar -> From Room list.romliste
  2. Velg rommet du vil se kalenderen for. NB: Her vises alle møterom på UiO. Du kan søke etter et rom eller en bygning i Search-feltet.romliste
  3. Rommets kalender (timeplan) vil nå være enkelt tilgjengelig fra venstrespalten. Vis og skjul rommets kalender ved å merke eller fjerne merkingen i avkrysningsboksen.avhuket møterom
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 7. juli 2021 09:20