Deling av Outlook-kalendere

Standardinnstillingen er at alle kalenderbrukere på UiO kan se når du er ledig eller opptatt. Du kan begrense dette mer, eller gi andre tilgang til å se også hvilke møter du er på. 

Med standardinnstillingen for kalendre på UiO kan alle kalenderbrukere på UiO se når du er ledig eller opptatt. Dette er hensiktsmessig når man skal kalle inn til møter. Noen kan ønske å begrense dette til en mindre gruppe eller gi en gruppe mer rettigheter til å se også hvilke møter du har i kalenderen.

Slik deler du kalenderen din

NB! Her lærer du å dele kalenderen. Du kan også sette tillatelser for andre handlinger. Se Sette tillatelser for andre i kalenderen

1. Høyreklikk på kalenderen din i til venstre på skjermen. Velg Share, og deretter Calendar Permissions fra menyen som åpnes.

Share Calendar

 

2. Velg Add, og søk opp gruppen eller brukeren du vil gi rettigheter. 

Add User

 

3. Velg deretter hvilke rettigheter du vil gi gruppen eller personen. Klikk deretter Apply og OK for å lagre innstillingen.
 

Rettigheter

Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 7. juli 2021 11:08