Profil for Outlook

Når du tar i bruk Outlook for første gang, vil det lages en profil for Outlook på maskinen din. Det vil lages en slik profil på hver maskin hvor du bruker Outlook. En del innstillinger du gjør i Outlook vil ikke automatisk følge med hvis du tar i bruk en annen maskin.

Vise profiler

1. Du kan sjekke om du har en eller flere profiler for Outlook.
  2. Velg Start-knappen nede i venstre hjørne, klikk på Kontrollpanel og finn Mail.
  3. Nå kommer bildet under opp, og du velger Show Profiles...
  4. Hvis du har noen profiler vil du nå se det.

Lage en ny profil

Hvis du mistenker at det er noe galt med profilen , kan du lage en ny.

1. Velg Add... fra bildet over.

Profilnavn

2. Gi profilen et navn og trykk OK.
  3. Log inn med brukernavn@uio.no og vanlig passord.
  4. Du må merke av at det er den nye profilen som skal brukes.

Hvis du sletter de profilene du har, vil det lages en ny når du starter opp Outlook igjen.

Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. jan. 2022 13:03