Kalle inn til et repeterende møte i Outlook

Opprette en innkalling til et møte eller en hendelse som gjentar seg jevnlig.

Sette opp et repeterende møte

1. Hvis du vil invitere til et møte eller en avtale som gjentar seg med et bestemt mellomrom, velger du først New meeting som vanlig, men klikker på Recurrence på invitasjonsskjermen.Lage et repeterende møte
  2. Nå får du mulighet til å velge hvilke dager møtet skal gjentas, med hvilken frekvens og varighet. Sender du en slik invitasjon, vil alle som aksepterer få lagt alle møtene inn i kalenderen sin.Lage et repeterende møte
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 7. juli 2021 09:26